Wat mijn cliënten zeggen

De liefde aangetrokken!

Ik zou je mailen met goed nieuws op het moment dat ik de liefde heb aangetrokken. Op mijn vakantie naar Amerika afgelopen september heb ik iemand ontmoet. In Nederland hebben we afgesproken en het was meteen raak. We gaan binnenkort samenwonen en hebben het over kinderen. Ik heb het gevoel dat hij mij compleet ziet voor wat ik ben en waardeert alles waar ik voor sta. Ik word zaterdag 35 jaar en ben nu nóg gelukkiger. Ik heb de zelfhypnose audio tot eind 2023 iedere maandag als ik wakker werd afgespeeld omdat ik het nooit meer wilde vergeten en vooral niet zonder deze nieuwe overtuigingen door het leven wilde gaan. Sandra, nogmaals, immens veel dank! Ik beveel je aan waar kan en neem dit allemaal mee in het heden en de toekomst.

Precies het laatste stukje dat ik nodig had

Sandra is ontzettend betrokken, lief en deskundig. Het hele RTT traject heeft mij enorm veel gebracht, waar ik mijn leven lang iets aan ga hebben. Voor mij was het precies dat laatste stukje dat ik nodig had om bepaalde belemmeringen uit de weg te ruimen. Een enorme aanrader dus!

Ze is emotioneel gegroeid tot een niveau dat werkelijk verbaast

Verbazingwekkend! Mijn dochter kampte met veel negatieve gevoelens na een breuk met vrienden en andere persoonlijke problemen. Ze had een heel laag zelfbeeld. Met de hulp van Sandra is ze tot diepere inzichten gekomen en emotioneel gegroeid tot een niveau dat werkelijk verbaast. Ze is zoveel blijer met zichzelf en het leven. Ze beoefent dankbaarheid. Ze bloeit. Ik ben zo blij en dankbaar voor de hulp.

De sessies hebben echt effect gehad

Nogmaals veel dank voor de goede en hartelijke begeleiding. Ik voelde mij zeer gezien en de sessies hebben echt effect gehad.

Mijn leven is compleet getransformeerd

Sandra heeft mij van mijn grootste belemmering volledig afgeholpen! Met 1 RTT sessie en daarna 3 weken naar de gepersonaliseerde (!) audio te hebben geluisterd, is mijn leven compleet getransformeerd.

Ik voel me vrij, gelukkig en ben af van mijn beklemmende en belemmerende overtuigingen. Sandra heeft zoveel verstand van wat ze doet en is ontzettend meelevend. Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar terecht kon, bedankt lieve Sandra!

Een aanrader voor iedereen die van zijn belemmerende overtuigingen af wil en zijn leven in slechts 1 maand volledig ten goede te transformeren.

Je hebt voor mij het verschil gemaakt!

Ik vond de sessies met Sandra geweldig! Ze is ongelooflijk professioneel en zorgzaam. Ze maakte het voor mij eenvoudig om de reis te doorlopen en ik heb veel over mezelf geleerd!

Ik geloof nu meer in mezelf. Ik kan me sneller aanpassen aan situaties waarin ik me ongemakkelijk voel. Nu ik begrijp waar de behoefte om mezelf constant te bewijzen vandaan komt, weet ik wat ik moet doen als ik me onzeker voel.

Dank je wel lieve Sandra! Je hebt voor mij het verschil gemaakt!

Wist ik het maar eerder.

Het leven is zovéél makkelijker geworden dankzij jou.

Chronische pijn verdwenen

Mijn RTT-sessie met Sandra was uitstekend. Ze is professioneel en zowel de intake, sessie als nazorg waren goed voorbereid. Voor mij persoonlijk had de RTT het onverwachte resultaat dat mijn chronische pijn verdween. Dus niet alleen voel ik me zoveel kalmer, evenwichtiger en trouw aan mezelf, het is geweldig om geen pijn te hebben. Dankjewel Sandra!

Kees 52 (eenzaamheid, zelfliefde, grenzen aangeven)

Sandra is my coach for life

Ik werk nu 2 jaar met Sandra. We hebben samengewerkt om verschillende thema’s aan te pakken in mijn persoonlijke leven en op professioneel gebied en de resultaten die we hebben bereikt zijn enorm. Ik heb meerdere hypnoses gedaan en hebben we op energie level gewerkt. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze mijn beide werelden begrijpt omdat ze zelf uit het bedrijfsleven komt en begrijpt waar ik sta. Daarnaast kan ze mij heel goed begeleiden op het gebied van persoonlijke groei. Sandra is super betrokken en haar werk gaat verder dan de coaching uren. She is my coach for life en zal in de toekomst met haar blijven werken. Ik gun iedereen een coach omdat het je echt veel inzicht geeft voor groei.

Manouk 36 (Eigenwaarde, zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap)

De eerste doelen zijn allemaal bereikt

Ik vond het kennismakingsgesprek, de intake en evaluatie allemaal essentieel en van toegevoegde waarde. Ook de begeleiding via de app vond ik fijn en ondersteunend. Ik heb veel gehad aan alle uitleg, tips, bemoediging. Ik vond het een persoonlijke benadering. 

De eerste doelen zijn allemaal bereikt. Het waren grote stappen na een jaar ziek te zijn geweest. M’n vertrouwen in mijn eigen kunnen was een beetje weg. Ik ben superblij met dit resultaat.

Sandra je bent een lief en warm persoon. Je persoonlijke benadering maakte van de RTT een prettige ervaring. De opname vind ik super mooi, en bijzonder hoe persoonlijk en volledig deze is. Na 2 maanden dagelijks luisteren hoor ik nog steeds nieuwe woorden die me raken. Je hebt me de kracht doen ervaren van visualisatie en positieve affirmaties.

Iedereen heeft een Sandra nodig in zijn of haar leven

Het is een enorme mooie reis die ik met jou heb gemaakt, niet de makkelijkste reis, maar wel één die ik vol overgave en met het warme vertrouwen wat jij geeft aan hebt durven gaan.

Obstakels zullen er altijd in het leven blijven, maar ik voel mij een ander mens, met handvaten die ik nog dagelijks gebruik. Ik voel weer wat ik lange tijd kwijt was en dat zich vertaalt in leuke en mooie dingen. Ik heb achter mij gelaten wat in mijn verleden ligt en nu kan ik ontdekken wat het is om echt te kunnen genieten van een vrij leven. Mede dankzij jou bijzondere lieve Sandra! Het is echt waar dat je de vruchten plukt wanneer jij zelf open staat voor verandering.

Dank je wel Sandra zoals jij is er maar één en het was fijn om onder jouw veilige hoede te zijn. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben!

Je hebt me mijn lichaam teruggegeven!

Degene die ik altijd in mij voelde, was aan de buitenkant niet te zien. Van binnen voelde ik me gezond en slank, maar van buiten was ik beslist te zwaar en zat ik op het randje van diabetes.
Wat ik ook probeerde (of het nu de nieuwste oefeningen waren of gloednieuwe, gegarandeerde diëten), niets werkte permanent. Tot…. ik een sessie had met Sandra. Slechts één sessie. Via RTT met jou, Sandra, realiseerde ik me eindelijk waarom ik mijn extra gewicht vasthield. En, nog veel belangrijker, hoe ik dat extra gewicht nu niet meer nodig had.
Ik had mijn RTT-sessie bij jou meer dan 2 jaar geleden. Sindsdien ben ik 20 kilo afgevallen en 4 kledingmaten gezakt. Ik gooide al mijn kleren weg en heb nu een gloednieuwe (maat S!) kledingkast.
Ik voel me fantastisch. Bevrijd. Vooral permanent bevrijd van de extra kilo’s.
Bedankt Sandra! Jouw begeleiding, je liefdevolle, warme en vooral sympathieke benadering hebben me de resultaten opgeleverd die ik zo graag wilde.

Een succesvol traject

Het gaat na het RTT traject over algemeen veel beter met de angst en spanningen in mijn leven. Ik ben er nog steeds mee bezig om zo stabiel mogelijk te zijn, maar het was veel heftiger voor het traject. Ik begon op een 7, na de sessie en de vier weken geluidsopname zat ik op een 3, en nu zit ik op een 2. Heel af en toe nog spanning of irreële angst gehad, maar het gaat stukje bij beetje steeds beter.

Sandra heeft me veel verder gebracht op mijn juiste pad

Ik ben via via bij Sandra terechtgekomen. Mijn intentie was het ondergaan van de RTT sessie omdat ik mezelf er in wilde gaan opleiden. Ik ontdekte dat er tijdens de sessie zoveel naar boven kwam, waarvan ik zelf dacht dit al voorbij te zijn. Integendeel. Sandra heeft me zoveel verder gebracht op mijn juiste pad. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Haar energie klopt en dat voel je direct. Dank.

Sandra is een geweldige facilitair van transformatie

Zolang als ik me kan herinneren heb ik geworsteld met woede en het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik zat jaren lang aan de drank en drugs als gevolg van een zeer traumatische jeugd, ik voelde mij verloren en ongewenst. Later kreeg mijn zoon ook zijn eigen worsteling met angst en andere negatieve gevoelens. Ik kon het niet verdragen om mijn eigen kind net zo ongelukkig als mij te zien dus ging ik op zoek naar hulp. Toen kwam ik Marisa Peer en haar RTT tegen en ik wist meteen dat dit onze redding zou kunnen zijn. Na een korte zoektocht naar een therapeut in Amsterdam, vond ik Sandra. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn zoon. Hij ging naar haar toe voor een sessie en na 21 dagen was hij volledig getransformeerd. Hij heeft geen angsten meer en is nu een gelukkige en tevreden jonge man. Toen was ik overtuigd en ging ik zelf voor een sessie. Na 21 dagen luisteren naar de audio was ook ik getransformeerd. Ik heb geen woede-uitbarstingen meer en voel me super fijn. Verder ben ik ook gestopt met roken en werd een volwaardige veganist. Inmiddels ben ik ook begonnen met de opleiding tot RTT-therapeut. Mijn zelfvertrouwen stijgt en ik geloof dat alles mogelijk is en dat ik eindelijk mijn roeping heb gevonden. Verder ervaar ik dagelijks een gevoel van joie de vivre. Sandra is een geweldige facilitator van transformatie. Haar lieve, vriendelijke manier maakte dat ik me welkom en gewenst voelde. Ik raad iedereen haar aan die zijn leven ten goede wil veranderen. En die zich fantastisch wil voelen en oude patronen los wil laten. RTT is echt een revolutionaire therapie die snel werkt en ons leven voorgoed heeft veranderd. Mijn diepste dank gaat uit naar Sandra. Ze heeft me geholpen mij te herinneren wie ik werkelijk ben.

Er heeft echt een transformatie plaatsgevonden

Zes weken geleden was ik bij Sandra voor een eerste sessie. Drie uur later liep ik de deur uit, de keizersgracht op, en voelde dat er iets goeds met me gebeurt was. Een fijn gevoel, wel wat ondefinieerbaar, niet wetende wat er van ging komen.

In de afgelopen 6 weken heeft er echt een transformatie plaats gevonden. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ben optimistisch en vrolijk.
Mijn omgeving merkt dat ook, vooral mijn gezin. De verbinding is sterker en intenser. Ik heb energie om dingen aan te pakken. Kan eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in mijn capaciteiten nu nooit beter is geweest, ik voel me zeker en neem goede beslissingen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn leven en mijn bestemming.

Na drie weken heb ik Sandra gebeld dat ik nu ook klaar was om te stoppen met roken, en of ik daar ook een afspraak voor kon maken.
35 jaar heb ik gerookt en verschillende pogingen gedaan maar steeds niet voldoende gemotiveerd of overtuigd van de zaak. De sessie stond gepland en het weekend ervoor moest ik ter voorbereiding opschrijven waarom ik een sigaret opstak. Dat was het punt dat ik per direct de laatste sigaret uitdrukte. Ik rook niet meer en ga ook niet meer roken. Zo goed en zelfverzekerd voel ik me nu. De sessie was niet meer nodig. Bijzonder effect.

In het verleden heb ik andere soorten hulp gezocht en gevonden om te dealen met mijn mijn jeugd trauma’s. Het resultaat was steeds maar van korte duur.

RTT werkt. Ik kan het van harte aanbevelen. RTT heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Sandra is een geweldige therapeute, empatisch en begripvol. Kortom; geweldige therapie. Bedankt Sandra.

Ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen

Als een fulltime werkende moeder, die met veel eisen moet jongleren en een echtgenoot steunde die een beroerte had gehad, merkte ik dat ik gestrest en uitgeput was. Ik twijfelde aan mezelf en had vertrouwen en veerkracht verloren.

Sandra heeft me echt geholpen mijn weg weer te vinden. Haar werkwijze en haar zachte luisteren en begrip gaven me de ruimte om mijn innerlijke rust te ontdekken en mezelf weer te vertrouwen.

Ik vond de combinatie van de sessies samen met de video’s en audio om in mijn eigen tijd te volgen erg handig. Het hebben van het werkboek was een goede manier om op koers te blijven en in mijn eigen tijd na te denken.

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen, van het zien van de wereld als een enge plek naar een die vrijheid en kansen biedt. Dat is enorm voor mij.

Ik raad Sandra en haar midlife-programma echt aan aan iedereen die in een sleur is geraakt en vollediger van de volgende fase van zijn leven wil genieten.

Ik leef mijn mooiste leven

Ik ben dankbaar voor de steun die ik van je heb gehad. Ik ben veel bewuster gaan leven en ik kan zeggen dat ik volop van het leven geniet op de manier hoe ik altijd wilde. Ik had het voor het traject ook moeilijk met drank “geen wijntje geen feestje”. Ik moet er om lachen omdat het mij nu zo makkelijk af gaat, ik neem gewoon een theetje en niks aan de hand. Verder werk en financieel ben ik heel blij!!

Ik ben blij dat Sandra op mijn pad is gekomen. Geweldige vrouw! Ik raad het zeker aan als je meer uit jezelf/het leven wilt halen!

1 jaar later:
Met mij gaat het heel goed. Ik leef mijn mooiste leven! Op 8 april open ik mijn eigen salon! Ik ben je voor eeuwig dankbaar!

Er is echt weer een vuurtje aangegaan!

Ik kan Sandra niet genoeg bedanken. Ze heeft veel voor me betekent met haar traject. Het is gek wat er gebeurt, ik heb het gewoon over mij heen laten komen. Ik zat mentaal echt een even vast door mijn longziekte. Er kwam veel onzekerheid en onrust opzetten. Mijn bedrijf liep goed, maar ik begon eigenlijk aan alles te twijfelen. Zitten mensen nog wel op mij te wachten? Ik merkte dat ik de grip begon te verliezen, voelde me vreselijk als ik bijvoorbeeld filmpjes wilde opnemen voor Social media en het zat me dwars dat ik niet meer degene was die ik wás. Ik weet nu dat het mij niet verandert, maar juist vormt. Er is echt weer een vuurtje aangegaan!

Er is balans in mijn leven

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik suiker verslaafd. Ik begreep maar niet waar dat vandaan kwam. Vooral op de momenten dat er emoties een rol speelden zocht ik naar suiker of iets met snelle koolhydraten zoals croissants. Na vele bezoeken aan therapeuten, diëtisten en organisaties zoals Weight Watchers wilde ik het anders aanpakken en kwam ik terecht bij Sandra. Na 1 sessie is het anders. Onder haar liefdevolle en haar zachte aanpak kwam ik in hypnose erachter waarom ik die enorme suikerbehoefte had. Ik kan nu 1 koekje eten en niet het hele pak. Ik voel mijn emoties en eet ze niet weg. De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Werken met Sandra was een levens-veranderende ervaring

Ze hielp me mijn diepste blokkades te identificeren en snel te herstellen om een groter evenwicht in mijn leven te bereiken met nieuwe hoogten in het persoonlijke leven én werk/carrière. Ze verbindt snel met haar klanten en haakt in op het stadium waarin ze zich op dat moment bevinden. Ze is betrouwbaar, integer, altijd bemoedigend en een geduldige en inzichtelijke gids door de opgedane levenservaringen bij het nastreven van doelen en dromen. Haar RTT-technieken helpen je je sterke punten manifesteren, je levensreis waarderen en een gevoel van missie en betekenis verkrijgen. Als gevolg hiervan ben ik vandaag een meer zelfverzekerd en vervuld persoon.

Impactvolle sessie

Mooie, impactvolle sessie gehad. Voelde me heel veilig bij Sandra, ze is heel goed voorbereid, professioneel en heeft een hele fijne energie en mooie stem. De hypno-therapie heeft me echt verder geholpen doordat de 21 daagse herhaal audio sessies merkbaar mijn brein om heeft gezet. Ik was gekomen om van mijn uitstel gedrag af te komen en ik had nadien merkbaar een veel actievere modus.

De liefde gevonden

Nooit gedacht dat ik op korte termijn het geluk in de liefde zou vinden voordat ik de RTT sessie had gehad. Een tijdje na de sessie ontmoette ik een jongen waar ik een ontzettende klik mee had. In het begin kwam de angst die de RTT sessie in mij had gestabiliseerd in sterke mate naar buiten, als een soort afweerreactie. Na enige tijd kwam er ruimte voor liefde. Ik kan mijn vriend nu in de ogen aankijken en zeggen dat ik van hem houd en ik ben niet meer bang dat hij me zal kwetsen.

Er zijn zo veel dingen duidelijk geworden

Ik merk dat sinds de hypnose afgelopen april, er langzamerhand veel afgebrokkeld is. Dit was toen beangstigend, en zoals ik het nu ervaar fijn. Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden. Ik word steeds meer gedwongen controles/gewoontes/mensen/denkbeelden los te laten of voel dat het niks meer voor stelt. Ik kan mij ook steeds meer ontspannen. Ik merk dat de laag van paniekaanvallen afbrokkelt, hier emoties en leegte voor in de plaats zijn gekomen en ik daar mee om moet leren gaan, omdat ik daar nog wel van schrik. Dit gaat wel steeds beter!

Ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last

Ik ben Sandra eeuwig dankbaar voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last. Ik ben rustiger, ben het dwangmatig piekeren kwijt en ben oké met mezelf.

Alleen jammer dat ik nu pas in contact ben gekomen met haar, had wat mij betreft veel eerder in mijn leven gemogen.

Grote dank voor wat je gedaan hebt.

Life changing!

Letterlijk Life Changing. Ik sta er nog steeds van te kijken hoeveel stappen ik heb gezet in de afgelopen maand door RTT en Sandra als begeleider hierin. Tijdens het hele proces heeft Sandra altijd voor me klaar gestaan en gehandeld op een manier die mij kracht gaf en vertrouwen. Ik raad het echt iedereen aan!

Bedankt Sandra voor je werk en je geweldige energie!

Sandra is zo'n lief en warm persoon. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, de bedoeling van de therapie/coaching toe te lichten en zorgt ervoor dat je je heel veilig voelt. Ik vind het vooral fijn dat ze duidelijk iemand is die het leuk vindt om constant over nieuwe onderwerpen te leren, nieuwe of betere manieren te vinden om haar cliënten te helpen en ook zo open is om haar eigen moeilijke levenservaringen te delen. Bedankt Sandra voor je werk en je geweldige energie!

Binnen no time van je klachten afkomen

Het is haast niet in woorden uit te drukken wat voor een life changing resultaat je kunt behalen met RTT! Maar het is niet alleen de methode die fantastisch is, maar dat is Sandra ook! Sandra is echt een autoriteit op haar vakgebied en ze zorgt direct voor aansluiting en je voelt je meteen ‘veilig’ bij haar, dat ben ik zelden tegengekomen! Deze methode stelt je in staat om binnen no time van je klachten af te komen, met relatief weinig inzet, maar met grootste resultaten. Ik raad Sandra aan iedereen aan!

Ik ben nog nooit op zo'n goede plek geweest in mijn leven

Ik heb een paar therapeuten gehad maar geen enkel heeft mij net zo goed geholpen als Sandra. Ik had heel veel last van mezelf niet kennen en mezelf niet lief hebben, maar Sandra heeft mij zo veel mooie dingen geleerd en ik heb mezelf leren vergeven, en mezelf lief hebben. ik ben nog nooit in z’n goede plek geweest in mijn leven. Door Sandra’s advies en alle dingen die ik van haar heb geleerd wil ik later ook de zelfde beroep kant op gaan ze heeft mij echt geholpen en geïnspireerd.

Ze heeft zelfacceptatie gevonden

Afgelopen weken heeft Jasmijn echt een groei gemaakt in het omgaan met leeftijdsgenoten. De weerstand die ze tegen bepaalde mensen voelde heeft ze positief om kunnen buigen. Echt heel mooi om te zien.

Ze lijkt sowieso veel geleerd te hebben, maar heeft ook een bepaalde zelfacceptatie gevonden. Dit geeft heel veel rust.

Jasmijn heeft genoten van de sessies. Heel fijn dat hulp ook gewoon leuk kan zijn.

Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en de steun in Jasmijns rug om zich weer op een goede manier verder te ontwikkelen.

Ik ervaar werkelijke verandering in mijn gedrag

Het heeft me rust en vertrouwen gebracht. Mijn emoties voel ik beter aankomen en daardoor kan ik rustiger reageren of zelfs niet reageren. Ik heb gedaan wat Sandra me vertelde wat ik moest doen. Nu na een aantal maanden ervaar ik een werkelijke verandering in mijn gedrag. Exact wat ik wilde. Dank je Sandra.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Ik kom beter voor mezelf op. Blijf meer trouw aan mezelf. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ben meer in balans. Ben minder onrustig. Dank je wel. Weet zeker dat RTT me daarbij veel geholpen heeft.

Ik fladder weer als een vlinder

Als een vlindertje met natte vleugels kwam ik bij Sandra binnen.
Totaal vastgelopen in het leven, dat kwam niet zomaar maar ik moest daar wel wat mee.
Had veel te leren over mezelf, hoe ik rust en lichtheid terug kan vinden, kan loslaten en vertrouwen, kortom het leven weer kan omhelzen.

De RTT sessie vond ik spannend, maar opende mijn ogen en liet me naar binnen kijken, helemaal terug tot mijn jeugd. Ik kreeg nieuwe inzichten over mezelf, waar ik sta in het leven en wat mijn taak is.
Het iedere dag luisteren naar de audiofile, aangevuld met zeer dierbare gesprekken en vooral ook de handvatten die Sandra mij gaf hebben ervoor gezorgd dat de vleugeltjes weer opdroogden en ik weer als een vlinder kan fladderen.

Het was een heel mooi leerproces en het is nu aan mij om toe te passen wat ik in korte tijd geleerd heb.

Ik gun iedereen een Sandra!

Annemarie 63 (angst, stress, schuldgevoel)

Ik geniet nog steeds van jouw audio's

Ik wil je bedanken voor het mega fijne traject. Ik keek er altijd naar uit om naar je toe te gaan. Je bent een super fijne, enthousiaste en inspirerende vrouw en ik geniet nog steeds vaak van jouw audio's.

De positieve shift is te danken aan RTT
Vorig jaar kerst zat ik in een mega dip. Door de RTT sessie ben ik weer opgekrabbeld en het helemaal anders gaan doen. Ik richtte een nieuw bedrijf op en wenste mezelf een mooie interim opdracht toe. Een paar maanden later werd ik benaderd door mijn huidige opdrachtgever. Natuurlijk heb ik het zelf gefikst, maar de positieve shift is te danken aan RTT. RTT was een heftige spiegel, confronterend ook. Toch het heeft me vooral veel gebracht. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en heb meer inzicht in mezelf. In wie ik ben, waar ik voor sta. Wat mijn waarden zijn. Ik heb fijne, hechte vrienden, verdien lekker, maak bewuste keuzes en richt me op wat ik belangrijk vind. De angst voor afwijzing zit er ergens nog wel, maar ik ga er nu beter mee om. Ik kan dingen loslaten. Zo heb ik eindelijk mijn ex kunnen vergeven.
Merkbare verandering en bevrijding

Wat een bijzondere ervaring was dit voor mij. De RTT sessie heeft echt bepaalde hardnekkige patronen (die ik verstandelijk wel zag maar niet wist los te laten) verduidelijkt, erkent en met respect losgemaakt. De 3u durende – boeiende en intense – sessie met Sandra was een fijne, warme ervaring. Liefdevol, zonder oordeel en voelde veilig. De weken na de sessie waren interessant. Alhoewel er niet meteen grote veranderingen waren (vandaar de 3 weken bestendiging dmv persoonlijke audio), merkte ik wel uiteenlopende emoties en bewustheden. Soms wel eens ingewikkeld. Maar ik kon Sandra altijd contacteren voor hulp en advies. Dit hielp me enorm, want ze stelde me gerust en legde de complexiteiten uit, ik voelde me begrepen. Er is al echt merkbare verandering in een aantal oude copings mechanismes en mijn gestelde doelen en dat is een bevrijding. Ben heel nieuwsgierig naar wat ik nog meer ga ervaren over de komende maanden. Heel fijn dat ik dit met jou mocht doen, Sandra!

Succesblokkades doorbroken

Ik kwam bij Sandra omdat ik nieuwsgierig was naar de methode Rapid Transformation Therapy. Ik kan nu zeggen dat het me absoluut in de best mogelijke zin heeft weggeblazen. Sandra is een geweldige therapeut met veel empathie en inzicht. Ze slaagde erin mijn onderbewustzijn te helpen mijn succesblokkades te doorbreken, zodat ik mijn volledige potentieel kon zien. Het beste is echter dat ik er na Sandra’s sessie naar kon handelen. De sessie met Sandra gaf me de focus en het doel om te gaan voor wat ik wil. Ze hielp me om mijn zelfvertrouwen en talenten op te bouwen. Ze is echt geweldig in het opbouwen van vertrouwen en geeft je het comfort dat je nodig hebt om je geest te openen, zodat je kunt transformeren in de beste versie van jezelf. Bedankt Sandra, je bent echt fenomenaal!

Sandra heeft me geholpen mijn leven te veranderen

In het begin was ik sceptisch over hoe dit proces mij zou kunnen helpen. Maar nu realiseer ik me en ik heb echt het gevoel dat Sandra me heeft geholpen mijn leven te veranderen. Ik luister nog steeds naar mijn opname, misschien een keer per week, het werkt voor mij als ‘aarding’ en ‘opfrisser’. De angsten en zorgen waar ik mee dealde zijn verdwenen en deuren in mijn leven zijn geopend op het gebied van slaap, carrière en zelfs het vinden van liefde. Ik had niet gedacht dat dit zo snel mogelijk zou zijn, maar nu ik tevreden ben en van mezelf hou, komt de rest vanzelf.

Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Na mijn RTT sessie is het heel erg goed met mij gegaan. Ik ben de audio na de 3 weken door blijven luisteren. Na een aantal maanden ben ik gestopt met luisteren en dat ging eigenlijk heel goed. Ik heb geen last meer van mijn vervelende verleden. Op sommige dagen gaat het wel eens wat minder en dan luister ik weer een paar dagen naar mijn audio en dan gaat het gewoon weer goed.
Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak. Ik heb al verschillende mensen over mijn ervaring verteld en hoop ook dat ik mensen kan inspireren om ook een afspraak te maken. Je voelt je er zo veel beter door! Lieve Sandra heel erg bedankt voor je hulp. Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Zijn wie je echt bent

Ik vond het op voorhand doodeng en spannend tegelijk zo’n hypnotherapie sessie, en dat zullen de meeste mensen met mij beamen. Dat is overigens meer een imago-dingetje. Het brengt je juist zoveel. Maar je moet er wat voor over hebben. Niet de prijs (voor sommigen hoog maar voor een vak-gerelateerde training betaal je al snel meer) wel kost het tijd en energie. Na de sessie ben je er namelijk nog 21 dagen mee bezig in de vorm van het luisteren naar een audio en dat kan behoorlijk intens zijn want je moet ‘ergens’ doorheen. Daarna ben je diegene die je wilt zijn, wie je echt bent en op wie je altijd kunt vertrouwen. Alle obstakels zijn verdwenen. Best gift-to-self ever kan ik achteraf zeggen. Omdat ik therapeut Sandra kende van de opleiding Strategische Marketing Nima-C (en zij in een vorige carrière Head of Marketing is geweest), wist ik dat zij net zo nuchter is als ik. En dat dit traject daarmee effectief is voor ambitieuze professionals en ondernemers. Mits je ervoor open staat, dát is een voorwaarde.

Sandra is een geweldige RTT therapeut en coach

Geruststellend en open, ze is empathisch als het gaat om moeilijke vraagstukken. Ze heeft me persoonlijk gesteund om een onvruchtbaarheidsprobleem te overwinnen. Als ik vandaag, op 43-jarige leeftijd, mijn zoontje kan knuffelen, is dat te danken aan haar werk. Ik kan Sandra iedereen aanbevelen die oprecht van plan is geholpen te worden!

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb

Ik heb veel geleerd van het proces van Sandra. Zelfreflectie en het reframen hierin is erg belangrijk. De audio-opnamen en oefeningen blijven actueel. Deze kunnen ieder moment worden ingezet en dat is iets waar ik graag nog verder mee wil, omdat dit je onbewuste echt rijker maakt. Ik denk dat werken aan jezelf nooit echt af is.

Soms vond ik dat de oefeningen en audio-sessies me iets te snel gingen, en had ik het gevoel dat ik nog niet klaar was voor de volgende sessie, maar ook daar gaf je mij de ruimte in. Ik voel me echt gezien en gehoord en merk dat ik stapje voor stapje steeds beter in mijn vel ben komen te zitten. Jouw wijsheid draag ik elke dag bij me en zet ik ‘zinnetjes die ik tegen mezelf zeg’ met enige regelmaat in. Dat is zo fijn!

Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Je bent echt een supermooi, zeer empatisch en enorm kundig mens en ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb om met jou het traject in te gaan.

Voor het eerste voelde ik dat het goed zou komen

12 jaar lang hadden we een kinderwens. 12 jaar lang probeerden we alles. UI, IVF en uiteindelijk eiceldonatie. Ik had niet gedacht dat ik zo ver zou gaan. Sandra vertelde dat de blokkade mentaal zou kunnen zijn en ondanks mijn twijfels omdat we al zóveel geprobeerd hadden, voelde het goed bij haar en besloot ik een sessie te doen.

Na de sessie voelde ik me lichter. Alsof er iets van mijn schouders was gevallen. Een week later had ik weer een terugplaatsing van een cryo. Voor het eerst voelde ik dat het goed zou komen. Drie weken na de RTT sessie was ik zwanger!

Behalve mijn dochter heeft RTT me veel meer gebracht. Ik laat verdriet nu meer toe en sta veel positiever in het leven. Sandra zo’n prettig, positief mens. Bij haar is alles sprankelend, ze geeft écht energie aan je. RTT werkt. De geboorte van mijn dochter is daar het bewijs van.

Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Sandra is de allerbeste therapeut en coach die ik ken en heb gehad. Ze is geduldig, ze heeft compassie en staat altijd voor je klaar. Buiten dat is ze heel kundig en heeft zo echt een speciaal plekje in mijn hart. Het gaat haar echt om de mens en hun heling.

Ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe!

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Geen angst- en paniekaanvallen meer gehad

Sandra heeft mij goed voorbereid op de sessie. Tijdens de sessie voelde ik mij veilig, ondanks dat de ervaringen die ik tijdens de sessie kreeg verdrietig waren. Het werd mij echt duidelijk dat de angst- en paniekaanvallen een mechanisme waren die ik als kind ontwikkeld heb en dat ik ze ik nu niet meer nodig heb. Tijdens de drie weken van herprogrammeren heb ik de audio twee keer per dag beluisterd. Dat kostte mij geen enkele moeite. De eerste week voelde ik mij opgelucht, helder en fris. In de tweede week voelde ik mij wat somber, maar dat trok weer weg. Sinds de sessie heb ik geen angst- en paniekaanvallen meer gehad . Als ik pieker of mij zorgen maak dan lijkt het wel alsof ik de stem van Sandra hoor en dan herpak ik mij weer. Ik heb het gevoel dat de bekrachtigende boodschappen uit de audio zijn verankerd in mijn gedrag. Sandra’s begeleiding is heel warm en ondersteunend. Als je met Sandra praat voel je aan alles dat zij je wilt helpen om je een completer mens te maken.

Ze is goed op weg haar beste zelf weer te worden

Ik ben heel blij dat we ervoor hebben gekozen om bij jou de sessie te gaan doen. Het ‘traditionele’ pad heeft nooit gewerkt voor m’n moeder en dit duidelijk wel. Ze is goed op weg om haar beste zelf weer te worden, en ze is een stuk positiever! Super bedankt voor alles wat je voor me m’n moeder hebt gedaan!

Al na een paar dagen compleet anders

Sandra heeft mij geleerd dat alles wat ik mijzelf aan gedachten voed, ook weer terug krijg. Al na een aantal dagen voelde ik mezelf compleet anders. Het was eigenlijk zo ontzettend simpel! Geef je mind elke dag positieve energie en dat zal zich vanzelf verder uiten in alles in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is loslaten, te geloven en te vertrouwen. Deze fijne en vertrouwde basis om dat te kunnen, is precies wat Sandra je geeft.

We hebben de bron van de verslaving is aangepakt

Tijdens de 21-daagse luisterperiode vroeg Sandra ‘hoe gaat het?’ Mijn antwoord was dat ‘voor het eerst van mijn leven de chocolaatjes op het dressoir niet meer ‘eet mij, eet mij’ riepen.’ Na een eetverslaving van zo’n veertig jaar, ben ik eindelijk niet meer aan het strijden met snoep en chocolate. In de hypnotherapie sessie hebben we niet alleen de bron van de verslaving aangepakt, we hebben ook een begin gemaakt met het veranderen van m’n gedrag. Het beluisteren van de opname, Sandra heeft een prachtige, rustgevende en overtuigende stem, heeft de cirkel gesloten. Ik ben rustiger, niet meer aan het vechten, voldaan na een maaltijd, aardiger tegen m’n omgeving EN mezelf. Sandra staat aan de basis van een van de belangrijkste veranderingen in mijn leven.

Van een ongelukkige jongen naar een gelukkige jongeman

Mijn zoon heeft onlangs een RTT-sessie met Sandra gehad. Voordat hij voor de sessie ging, voelde hij zich helemaal niet goed. Hij was verdrietig en depressief. Hij worstelde met het gevoel dat hij niet genoeg was. Hij had angst- en paniekaanvallen en zelfs zelfmoordgedachten. Ook had hij problemen met verbinding op sociaal vlak. Na de sessie en het luisteren naar de audio gedurende 21 dagen, zag ik mijn zoon voor mijn ogen veranderen. Hij werd zelfverzekerder, de angst- en paniekaanvallen verdwenen. Hij wordt wakker met een glimlach en fluit en neuriet liedjes. Dat is een teken dat hij zich gelukkig en tevreden voelt. Hij is ook in staat kalm te blijven in uitdagende situaties en heeft geen suïcidale gedachten meer. Ik merk ook dat hij veel socialer is dan ooit tevoren. Hij vertelt me ​​dat hij zich genezen voelt van al zijn problemen vanwege RTT. Ik ben voor altijd dankbaar dat we Sandra hebben gevonden en voor de grondige manier van aanpak die zij heeft gebruikt om mijn zoon te helpen. Ik beveel RTT aan voor iedereen, omdat het echt werkt en mijn zoon heeft veranderd van een heel ongelukkige jongen in een vrolijk en gelukkige jongeman.

Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam

Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt. Geleidelijk aan merkte ik dat de negativiteit en de zwaarte minder werden. Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam. Dat had niet alleen effect op mijzelf, maar ook in het contact met mijn ex-man. Na jaren van moeilijkheden hadden we een eindelijk een doorbraak in onze communicatie.

Ik kan nu zeggen dat ik veel meer rust ervaar. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn terug. De negativiteit is weggewassen. En ik voel aan alles dat dit blijvend is.

Nog steeds luister ik dagelijks naar mijn audio. Ik vind het zalig en zó ontspannend. Het is heel persoonlijk en volledig op jou gericht, daarom helpt het ook zo goed. Misschien vinden mensen hypnose spannend, maar dat is het absoluut niet. Ik kan me zelfs voorstellen dat ik ooit wel een nieuwe RTT sessie wil. Om weer in een andere levensfase ergens dieper op in te gaan. Sandra is een fijn mens, zo warm en betrokken.

De liefde aangetrokken!

Ik zou je mailen met goed nieuws op het moment dat ik de liefde heb aangetrokken. Op mijn vakantie naar Amerika afgelopen september heb ik iemand ontmoet. In Nederland hebben we afgesproken en het was meteen raak. We gaan binnenkort samenwonen en hebben het over kinderen. Ik heb het gevoel dat hij mij compleet ziet voor wat ik ben en waardeert alles waar ik voor sta. Ik word zaterdag 35 jaar en ben nu nóg gelukkiger. Ik heb de zelfhypnose audio tot eind 2023 iedere maandag als ik wakker werd afgespeeld omdat ik het nooit meer wilde vergeten en vooral niet zonder deze nieuwe overtuigingen door het leven wilde gaan. Sandra, nogmaals, immens veel dank! Ik beveel je aan waar kan en neem dit allemaal mee in het heden en de toekomst.

Life changing!

Letterlijk Life Changing. Ik sta er nog steeds van te kijken hoeveel stappen ik heb gezet in de afgelopen maand door RTT en Sandra als begeleider hierin. Tijdens het hele proces heeft Sandra altijd voor me klaar gestaan en gehandeld op een manier die mij kracht gaf en vertrouwen. Ik raad het echt iedereen aan!

Bedankt Sandra voor je werk en je geweldige energie!

Sandra is zo'n lief en warm persoon. Ze neemt de tijd om naar je te luisteren, de bedoeling van de therapie/coaching toe te lichten en zorgt ervoor dat je je heel veilig voelt. Ik vind het vooral fijn dat ze duidelijk iemand is die het leuk vindt om constant over nieuwe onderwerpen te leren, nieuwe of betere manieren te vinden om haar cliënten te helpen en ook zo open is om haar eigen moeilijke levenservaringen te delen. Bedankt Sandra voor je werk en je geweldige energie!

Precies het laatste stukje dat ik nodig had

Sandra is ontzettend betrokken, lief en deskundig. Het hele RTT traject heeft mij enorm veel gebracht, waar ik mijn leven lang iets aan ga hebben. Voor mij was het precies dat laatste stukje dat ik nodig had om bepaalde belemmeringen uit de weg te ruimen. Een enorme aanrader dus!

Binnen no time van je klachten afkomen

Het is haast niet in woorden uit te drukken wat voor een life changing resultaat je kunt behalen met RTT! Maar het is niet alleen de methode die fantastisch is, maar dat is Sandra ook! Sandra is echt een autoriteit op haar vakgebied en ze zorgt direct voor aansluiting en je voelt je meteen ‘veilig’ bij haar, dat ben ik zelden tegengekomen! Deze methode stelt je in staat om binnen no time van je klachten af te komen, met relatief weinig inzet, maar met grootste resultaten. Ik raad Sandra aan iedereen aan!

Ze is emotioneel gegroeid tot een niveau dat werkelijk verbaast

Verbazingwekkend! Mijn dochter kampte met veel negatieve gevoelens na een breuk met vrienden en andere persoonlijke problemen. Ze had een heel laag zelfbeeld. Met de hulp van Sandra is ze tot diepere inzichten gekomen en emotioneel gegroeid tot een niveau dat werkelijk verbaast. Ze is zoveel blijer met zichzelf en het leven. Ze beoefent dankbaarheid. Ze bloeit. Ik ben zo blij en dankbaar voor de hulp.

Ik ben nog nooit op zo'n goede plek geweest in mijn leven

Ik heb een paar therapeuten gehad maar geen enkel heeft mij net zo goed geholpen als Sandra. Ik had heel veel last van mezelf niet kennen en mezelf niet lief hebben, maar Sandra heeft mij zo veel mooie dingen geleerd en ik heb mezelf leren vergeven, en mezelf lief hebben. ik ben nog nooit in z’n goede plek geweest in mijn leven. Door Sandra’s advies en alle dingen die ik van haar heb geleerd wil ik later ook de zelfde beroep kant op gaan ze heeft mij echt geholpen en geïnspireerd.

De sessies hebben echt effect gehad

Nogmaals veel dank voor de goede en hartelijke begeleiding. Ik voelde mij zeer gezien en de sessies hebben echt effect gehad.

Mijn leven is compleet getransformeerd

Sandra heeft mij van mijn grootste belemmering volledig afgeholpen! Met 1 RTT sessie en daarna 3 weken naar de gepersonaliseerde (!) audio te hebben geluisterd, is mijn leven compleet getransformeerd.

Ik voel me vrij, gelukkig en ben af van mijn beklemmende en belemmerende overtuigingen. Sandra heeft zoveel verstand van wat ze doet en is ontzettend meelevend. Ik ben zo dankbaar dat ik bij haar terecht kon, bedankt lieve Sandra!

Een aanrader voor iedereen die van zijn belemmerende overtuigingen af wil en zijn leven in slechts 1 maand volledig ten goede te transformeren.

Ze heeft zelfacceptatie gevonden

Afgelopen weken heeft Jasmijn echt een groei gemaakt in het omgaan met leeftijdsgenoten. De weerstand die ze tegen bepaalde mensen voelde heeft ze positief om kunnen buigen. Echt heel mooi om te zien.

Ze lijkt sowieso veel geleerd te hebben, maar heeft ook een bepaalde zelfacceptatie gevonden. Dit geeft heel veel rust.

Jasmijn heeft genoten van de sessies. Heel fijn dat hulp ook gewoon leuk kan zijn.

Ik wil je hartelijk danken voor je hulp en de steun in Jasmijns rug om zich weer op een goede manier verder te ontwikkelen.

Je hebt voor mij het verschil gemaakt!

Ik vond de sessies met Sandra geweldig! Ze is ongelooflijk professioneel en zorgzaam. Ze maakte het voor mij eenvoudig om de reis te doorlopen en ik heb veel over mezelf geleerd!

Ik geloof nu meer in mezelf. Ik kan me sneller aanpassen aan situaties waarin ik me ongemakkelijk voel. Nu ik begrijp waar de behoefte om mezelf constant te bewijzen vandaan komt, weet ik wat ik moet doen als ik me onzeker voel.

Dank je wel lieve Sandra! Je hebt voor mij het verschil gemaakt!

Ik ervaar werkelijke verandering in mijn gedrag

Het heeft me rust en vertrouwen gebracht. Mijn emoties voel ik beter aankomen en daardoor kan ik rustiger reageren of zelfs niet reageren. Ik heb gedaan wat Sandra me vertelde wat ik moest doen. Nu na een aantal maanden ervaar ik een werkelijke verandering in mijn gedrag. Exact wat ik wilde. Dank je Sandra.

Wist ik het maar eerder.

Het leven is zovéél makkelijker geworden dankzij jou.

Mijn zelfvertrouwen is gegroeid

Ik kom beter voor mezelf op. Blijf meer trouw aan mezelf. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid. Ben meer in balans. Ben minder onrustig. Dank je wel. Weet zeker dat RTT me daarbij veel geholpen heeft.

Chronische pijn verdwenen

Mijn RTT-sessie met Sandra was uitstekend. Ze is professioneel en zowel de intake, sessie als nazorg waren goed voorbereid. Voor mij persoonlijk had de RTT het onverwachte resultaat dat mijn chronische pijn verdween. Dus niet alleen voel ik me zoveel kalmer, evenwichtiger en trouw aan mezelf, het is geweldig om geen pijn te hebben. Dankjewel Sandra!

Kees 52 (eenzaamheid, zelfliefde, grenzen aangeven)

Ik fladder weer als een vlinder

Als een vlindertje met natte vleugels kwam ik bij Sandra binnen.
Totaal vastgelopen in het leven, dat kwam niet zomaar maar ik moest daar wel wat mee.
Had veel te leren over mezelf, hoe ik rust en lichtheid terug kan vinden, kan loslaten en vertrouwen, kortom het leven weer kan omhelzen.

De RTT sessie vond ik spannend, maar opende mijn ogen en liet me naar binnen kijken, helemaal terug tot mijn jeugd. Ik kreeg nieuwe inzichten over mezelf, waar ik sta in het leven en wat mijn taak is.
Het iedere dag luisteren naar de audiofile, aangevuld met zeer dierbare gesprekken en vooral ook de handvatten die Sandra mij gaf hebben ervoor gezorgd dat de vleugeltjes weer opdroogden en ik weer als een vlinder kan fladderen.

Het was een heel mooi leerproces en het is nu aan mij om toe te passen wat ik in korte tijd geleerd heb.

Ik gun iedereen een Sandra!

Annemarie 63 (angst, stress, schuldgevoel)

Sandra is my coach for life

Ik werk nu 2 jaar met Sandra. We hebben samengewerkt om verschillende thema’s aan te pakken in mijn persoonlijke leven en op professioneel gebied en de resultaten die we hebben bereikt zijn enorm. Ik heb meerdere hypnoses gedaan en hebben we op energie level gewerkt. Wat ik vooral fijn vind, is dat ze mijn beide werelden begrijpt omdat ze zelf uit het bedrijfsleven komt en begrijpt waar ik sta. Daarnaast kan ze mij heel goed begeleiden op het gebied van persoonlijke groei. Sandra is super betrokken en haar werk gaat verder dan de coaching uren. She is my coach for life en zal in de toekomst met haar blijven werken. Ik gun iedereen een coach omdat het je echt veel inzicht geeft voor groei.

Manouk 36 (Eigenwaarde, zelfvertrouwen, persoonlijk leiderschap)

Ik geniet nog steeds van jouw audio's

Ik wil je bedanken voor het mega fijne traject. Ik keek er altijd naar uit om naar je toe te gaan. Je bent een super fijne, enthousiaste en inspirerende vrouw en ik geniet nog steeds vaak van jouw audio's.

De eerste doelen zijn allemaal bereikt

Ik vond het kennismakingsgesprek, de intake en evaluatie allemaal essentieel en van toegevoegde waarde. Ook de begeleiding via de app vond ik fijn en ondersteunend. Ik heb veel gehad aan alle uitleg, tips, bemoediging. Ik vond het een persoonlijke benadering. 

De eerste doelen zijn allemaal bereikt. Het waren grote stappen na een jaar ziek te zijn geweest. M’n vertrouwen in mijn eigen kunnen was een beetje weg. Ik ben superblij met dit resultaat.

Sandra je bent een lief en warm persoon. Je persoonlijke benadering maakte van de RTT een prettige ervaring. De opname vind ik super mooi, en bijzonder hoe persoonlijk en volledig deze is. Na 2 maanden dagelijks luisteren hoor ik nog steeds nieuwe woorden die me raken. Je hebt me de kracht doen ervaren van visualisatie en positieve affirmaties.

De positieve shift is te danken aan RTT
Vorig jaar kerst zat ik in een mega dip. Door de RTT sessie ben ik weer opgekrabbeld en het helemaal anders gaan doen. Ik richtte een nieuw bedrijf op en wenste mezelf een mooie interim opdracht toe. Een paar maanden later werd ik benaderd door mijn huidige opdrachtgever. Natuurlijk heb ik het zelf gefikst, maar de positieve shift is te danken aan RTT. RTT was een heftige spiegel, confronterend ook. Toch het heeft me vooral veel gebracht. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en heb meer inzicht in mezelf. In wie ik ben, waar ik voor sta. Wat mijn waarden zijn. Ik heb fijne, hechte vrienden, verdien lekker, maak bewuste keuzes en richt me op wat ik belangrijk vind. De angst voor afwijzing zit er ergens nog wel, maar ik ga er nu beter mee om. Ik kan dingen loslaten. Zo heb ik eindelijk mijn ex kunnen vergeven.
Iedereen heeft een Sandra nodig in zijn of haar leven

Het is een enorme mooie reis die ik met jou heb gemaakt, niet de makkelijkste reis, maar wel één die ik vol overgave en met het warme vertrouwen wat jij geeft aan hebt durven gaan.

Obstakels zullen er altijd in het leven blijven, maar ik voel mij een ander mens, met handvaten die ik nog dagelijks gebruik. Ik voel weer wat ik lange tijd kwijt was en dat zich vertaalt in leuke en mooie dingen. Ik heb achter mij gelaten wat in mijn verleden ligt en nu kan ik ontdekken wat het is om echt te kunnen genieten van een vrij leven. Mede dankzij jou bijzondere lieve Sandra! Het is echt waar dat je de vruchten plukt wanneer jij zelf open staat voor verandering.

Dank je wel Sandra zoals jij is er maar één en het was fijn om onder jouw veilige hoede te zijn. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben!

Merkbare verandering en bevrijding

Wat een bijzondere ervaring was dit voor mij. De RTT sessie heeft echt bepaalde hardnekkige patronen (die ik verstandelijk wel zag maar niet wist los te laten) verduidelijkt, erkent en met respect losgemaakt. De 3u durende – boeiende en intense – sessie met Sandra was een fijne, warme ervaring. Liefdevol, zonder oordeel en voelde veilig. De weken na de sessie waren interessant. Alhoewel er niet meteen grote veranderingen waren (vandaar de 3 weken bestendiging dmv persoonlijke audio), merkte ik wel uiteenlopende emoties en bewustheden. Soms wel eens ingewikkeld. Maar ik kon Sandra altijd contacteren voor hulp en advies. Dit hielp me enorm, want ze stelde me gerust en legde de complexiteiten uit, ik voelde me begrepen. Er is al echt merkbare verandering in een aantal oude copings mechanismes en mijn gestelde doelen en dat is een bevrijding. Ben heel nieuwsgierig naar wat ik nog meer ga ervaren over de komende maanden. Heel fijn dat ik dit met jou mocht doen, Sandra!

Je hebt me mijn lichaam teruggegeven!

Degene die ik altijd in mij voelde, was aan de buitenkant niet te zien. Van binnen voelde ik me gezond en slank, maar van buiten was ik beslist te zwaar en zat ik op het randje van diabetes.
Wat ik ook probeerde (of het nu de nieuwste oefeningen waren of gloednieuwe, gegarandeerde diëten), niets werkte permanent. Tot…. ik een sessie had met Sandra. Slechts één sessie. Via RTT met jou, Sandra, realiseerde ik me eindelijk waarom ik mijn extra gewicht vasthield. En, nog veel belangrijker, hoe ik dat extra gewicht nu niet meer nodig had.
Ik had mijn RTT-sessie bij jou meer dan 2 jaar geleden. Sindsdien ben ik 20 kilo afgevallen en 4 kledingmaten gezakt. Ik gooide al mijn kleren weg en heb nu een gloednieuwe (maat S!) kledingkast.
Ik voel me fantastisch. Bevrijd. Vooral permanent bevrijd van de extra kilo’s.
Bedankt Sandra! Jouw begeleiding, je liefdevolle, warme en vooral sympathieke benadering hebben me de resultaten opgeleverd die ik zo graag wilde.

Succesblokkades doorbroken

Ik kwam bij Sandra omdat ik nieuwsgierig was naar de methode Rapid Transformation Therapy. Ik kan nu zeggen dat het me absoluut in de best mogelijke zin heeft weggeblazen. Sandra is een geweldige therapeut met veel empathie en inzicht. Ze slaagde erin mijn onderbewustzijn te helpen mijn succesblokkades te doorbreken, zodat ik mijn volledige potentieel kon zien. Het beste is echter dat ik er na Sandra’s sessie naar kon handelen. De sessie met Sandra gaf me de focus en het doel om te gaan voor wat ik wil. Ze hielp me om mijn zelfvertrouwen en talenten op te bouwen. Ze is echt geweldig in het opbouwen van vertrouwen en geeft je het comfort dat je nodig hebt om je geest te openen, zodat je kunt transformeren in de beste versie van jezelf. Bedankt Sandra, je bent echt fenomenaal!

Een succesvol traject

Het gaat na het RTT traject over algemeen veel beter met de angst en spanningen in mijn leven. Ik ben er nog steeds mee bezig om zo stabiel mogelijk te zijn, maar het was veel heftiger voor het traject. Ik begon op een 7, na de sessie en de vier weken geluidsopname zat ik op een 3, en nu zit ik op een 2. Heel af en toe nog spanning of irreële angst gehad, maar het gaat stukje bij beetje steeds beter.

Sandra heeft me geholpen mijn leven te veranderen

In het begin was ik sceptisch over hoe dit proces mij zou kunnen helpen. Maar nu realiseer ik me en ik heb echt het gevoel dat Sandra me heeft geholpen mijn leven te veranderen. Ik luister nog steeds naar mijn opname, misschien een keer per week, het werkt voor mij als ‘aarding’ en ‘opfrisser’. De angsten en zorgen waar ik mee dealde zijn verdwenen en deuren in mijn leven zijn geopend op het gebied van slaap, carrière en zelfs het vinden van liefde. Ik had niet gedacht dat dit zo snel mogelijk zou zijn, maar nu ik tevreden ben en van mezelf hou, komt de rest vanzelf.

Sandra heeft me veel verder gebracht op mijn juiste pad

Ik ben via via bij Sandra terechtgekomen. Mijn intentie was het ondergaan van de RTT sessie omdat ik mezelf er in wilde gaan opleiden. Ik ontdekte dat er tijdens de sessie zoveel naar boven kwam, waarvan ik zelf dacht dit al voorbij te zijn. Integendeel. Sandra heeft me zoveel verder gebracht op mijn juiste pad. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Haar energie klopt en dat voel je direct. Dank.

Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Na mijn RTT sessie is het heel erg goed met mij gegaan. Ik ben de audio na de 3 weken door blijven luisteren. Na een aantal maanden ben ik gestopt met luisteren en dat ging eigenlijk heel goed. Ik heb geen last meer van mijn vervelende verleden. Op sommige dagen gaat het wel eens wat minder en dan luister ik weer een paar dagen naar mijn audio en dan gaat het gewoon weer goed.
Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak. Ik heb al verschillende mensen over mijn ervaring verteld en hoop ook dat ik mensen kan inspireren om ook een afspraak te maken. Je voelt je er zo veel beter door! Lieve Sandra heel erg bedankt voor je hulp. Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Sandra is een geweldige facilitair van transformatie

Zolang als ik me kan herinneren heb ik geworsteld met woede en het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik zat jaren lang aan de drank en drugs als gevolg van een zeer traumatische jeugd, ik voelde mij verloren en ongewenst. Later kreeg mijn zoon ook zijn eigen worsteling met angst en andere negatieve gevoelens. Ik kon het niet verdragen om mijn eigen kind net zo ongelukkig als mij te zien dus ging ik op zoek naar hulp. Toen kwam ik Marisa Peer en haar RTT tegen en ik wist meteen dat dit onze redding zou kunnen zijn. Na een korte zoektocht naar een therapeut in Amsterdam, vond ik Sandra. Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn zoon. Hij ging naar haar toe voor een sessie en na 21 dagen was hij volledig getransformeerd. Hij heeft geen angsten meer en is nu een gelukkige en tevreden jonge man. Toen was ik overtuigd en ging ik zelf voor een sessie. Na 21 dagen luisteren naar de audio was ook ik getransformeerd. Ik heb geen woede-uitbarstingen meer en voel me super fijn. Verder ben ik ook gestopt met roken en werd een volwaardige veganist. Inmiddels ben ik ook begonnen met de opleiding tot RTT-therapeut. Mijn zelfvertrouwen stijgt en ik geloof dat alles mogelijk is en dat ik eindelijk mijn roeping heb gevonden. Verder ervaar ik dagelijks een gevoel van joie de vivre. Sandra is een geweldige facilitator van transformatie. Haar lieve, vriendelijke manier maakte dat ik me welkom en gewenst voelde. Ik raad iedereen haar aan die zijn leven ten goede wil veranderen. En die zich fantastisch wil voelen en oude patronen los wil laten. RTT is echt een revolutionaire therapie die snel werkt en ons leven voorgoed heeft veranderd. Mijn diepste dank gaat uit naar Sandra. Ze heeft me geholpen mij te herinneren wie ik werkelijk ben.

Zijn wie je echt bent

Ik vond het op voorhand doodeng en spannend tegelijk zo’n hypnotherapie sessie, en dat zullen de meeste mensen met mij beamen. Dat is overigens meer een imago-dingetje. Het brengt je juist zoveel. Maar je moet er wat voor over hebben. Niet de prijs (voor sommigen hoog maar voor een vak-gerelateerde training betaal je al snel meer) wel kost het tijd en energie. Na de sessie ben je er namelijk nog 21 dagen mee bezig in de vorm van het luisteren naar een audio en dat kan behoorlijk intens zijn want je moet ‘ergens’ doorheen. Daarna ben je diegene die je wilt zijn, wie je echt bent en op wie je altijd kunt vertrouwen. Alle obstakels zijn verdwenen. Best gift-to-self ever kan ik achteraf zeggen. Omdat ik therapeut Sandra kende van de opleiding Strategische Marketing Nima-C (en zij in een vorige carrière Head of Marketing is geweest), wist ik dat zij net zo nuchter is als ik. En dat dit traject daarmee effectief is voor ambitieuze professionals en ondernemers. Mits je ervoor open staat, dát is een voorwaarde.

Er heeft echt een transformatie plaatsgevonden

Zes weken geleden was ik bij Sandra voor een eerste sessie. Drie uur later liep ik de deur uit, de keizersgracht op, en voelde dat er iets goeds met me gebeurt was. Een fijn gevoel, wel wat ondefinieerbaar, niet wetende wat er van ging komen.

In de afgelopen 6 weken heeft er echt een transformatie plaats gevonden. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ben optimistisch en vrolijk.
Mijn omgeving merkt dat ook, vooral mijn gezin. De verbinding is sterker en intenser. Ik heb energie om dingen aan te pakken. Kan eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in mijn capaciteiten nu nooit beter is geweest, ik voel me zeker en neem goede beslissingen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn leven en mijn bestemming.

Na drie weken heb ik Sandra gebeld dat ik nu ook klaar was om te stoppen met roken, en of ik daar ook een afspraak voor kon maken.
35 jaar heb ik gerookt en verschillende pogingen gedaan maar steeds niet voldoende gemotiveerd of overtuigd van de zaak. De sessie stond gepland en het weekend ervoor moest ik ter voorbereiding opschrijven waarom ik een sigaret opstak. Dat was het punt dat ik per direct de laatste sigaret uitdrukte. Ik rook niet meer en ga ook niet meer roken. Zo goed en zelfverzekerd voel ik me nu. De sessie was niet meer nodig. Bijzonder effect.

In het verleden heb ik andere soorten hulp gezocht en gevonden om te dealen met mijn mijn jeugd trauma’s. Het resultaat was steeds maar van korte duur.

RTT werkt. Ik kan het van harte aanbevelen. RTT heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Sandra is een geweldige therapeute, empatisch en begripvol. Kortom; geweldige therapie. Bedankt Sandra.

Sandra is een geweldige RTT therapeut en coach

Geruststellend en open, ze is empathisch als het gaat om moeilijke vraagstukken. Ze heeft me persoonlijk gesteund om een onvruchtbaarheidsprobleem te overwinnen. Als ik vandaag, op 43-jarige leeftijd, mijn zoontje kan knuffelen, is dat te danken aan haar werk. Ik kan Sandra iedereen aanbevelen die oprecht van plan is geholpen te worden!

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb

Ik heb veel geleerd van het proces van Sandra. Zelfreflectie en het reframen hierin is erg belangrijk. De audio-opnamen en oefeningen blijven actueel. Deze kunnen ieder moment worden ingezet en dat is iets waar ik graag nog verder mee wil, omdat dit je onbewuste echt rijker maakt. Ik denk dat werken aan jezelf nooit echt af is.

Soms vond ik dat de oefeningen en audio-sessies me iets te snel gingen, en had ik het gevoel dat ik nog niet klaar was voor de volgende sessie, maar ook daar gaf je mij de ruimte in. Ik voel me echt gezien en gehoord en merk dat ik stapje voor stapje steeds beter in mijn vel ben komen te zitten. Jouw wijsheid draag ik elke dag bij me en zet ik ‘zinnetjes die ik tegen mezelf zeg’ met enige regelmaat in. Dat is zo fijn!

Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Je bent echt een supermooi, zeer empatisch en enorm kundig mens en ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb om met jou het traject in te gaan.

Ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen

Als een fulltime werkende moeder, die met veel eisen moet jongleren en een echtgenoot steunde die een beroerte had gehad, merkte ik dat ik gestrest en uitgeput was. Ik twijfelde aan mezelf en had vertrouwen en veerkracht verloren.

Sandra heeft me echt geholpen mijn weg weer te vinden. Haar werkwijze en haar zachte luisteren en begrip gaven me de ruimte om mijn innerlijke rust te ontdekken en mezelf weer te vertrouwen.

Ik vond de combinatie van de sessies samen met de video’s en audio om in mijn eigen tijd te volgen erg handig. Het hebben van het werkboek was een goede manier om op koers te blijven en in mijn eigen tijd na te denken.

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen, van het zien van de wereld als een enge plek naar een die vrijheid en kansen biedt. Dat is enorm voor mij.

Ik raad Sandra en haar midlife-programma echt aan aan iedereen die in een sleur is geraakt en vollediger van de volgende fase van zijn leven wil genieten.

Voor het eerste voelde ik dat het goed zou komen

12 jaar lang hadden we een kinderwens. 12 jaar lang probeerden we alles. UI, IVF en uiteindelijk eiceldonatie. Ik had niet gedacht dat ik zo ver zou gaan. Sandra vertelde dat de blokkade mentaal zou kunnen zijn en ondanks mijn twijfels omdat we al zóveel geprobeerd hadden, voelde het goed bij haar en besloot ik een sessie te doen.

Na de sessie voelde ik me lichter. Alsof er iets van mijn schouders was gevallen. Een week later had ik weer een terugplaatsing van een cryo. Voor het eerst voelde ik dat het goed zou komen. Drie weken na de RTT sessie was ik zwanger!

Behalve mijn dochter heeft RTT me veel meer gebracht. Ik laat verdriet nu meer toe en sta veel positiever in het leven. Sandra zo’n prettig, positief mens. Bij haar is alles sprankelend, ze geeft écht energie aan je. RTT werkt. De geboorte van mijn dochter is daar het bewijs van.

Dankbaar dat je op mijn pad bent gekomen

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Sandra is de allerbeste therapeut en coach die ik ken en heb gehad. Ze is geduldig, ze heeft compassie en staat altijd voor je klaar. Buiten dat is ze heel kundig en heeft zo echt een speciaal plekje in mijn hart. Het gaat haar echt om de mens en hun heling.

Ik leef mijn mooiste leven

Ik ben dankbaar voor de steun die ik van je heb gehad. Ik ben veel bewuster gaan leven en ik kan zeggen dat ik volop van het leven geniet op de manier hoe ik altijd wilde. Ik had het voor het traject ook moeilijk met drank “geen wijntje geen feestje”. Ik moet er om lachen omdat het mij nu zo makkelijk af gaat, ik neem gewoon een theetje en niks aan de hand. Verder werk en financieel ben ik heel blij!!

Ik ben blij dat Sandra op mijn pad is gekomen. Geweldige vrouw! Ik raad het zeker aan als je meer uit jezelf/het leven wilt halen!

1 jaar later:
Met mij gaat het heel goed. Ik leef mijn mooiste leven! Op 8 april open ik mijn eigen salon! Ik ben je voor eeuwig dankbaar!

Ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe!

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Er is echt weer een vuurtje aangegaan!

Ik kan Sandra niet genoeg bedanken. Ze heeft veel voor me betekent met haar traject. Het is gek wat er gebeurt, ik heb het gewoon over mij heen laten komen. Ik zat mentaal echt een even vast door mijn longziekte. Er kwam veel onzekerheid en onrust opzetten. Mijn bedrijf liep goed, maar ik begon eigenlijk aan alles te twijfelen. Zitten mensen nog wel op mij te wachten? Ik merkte dat ik de grip begon te verliezen, voelde me vreselijk als ik bijvoorbeeld filmpjes wilde opnemen voor Social media en het zat me dwars dat ik niet meer degene was die ik wás. Ik weet nu dat het mij niet verandert, maar juist vormt. Er is echt weer een vuurtje aangegaan!

Geen angst- en paniekaanvallen meer gehad

Sandra heeft mij goed voorbereid op de sessie. Tijdens de sessie voelde ik mij veilig, ondanks dat de ervaringen die ik tijdens de sessie kreeg verdrietig waren. Het werd mij echt duidelijk dat de angst- en paniekaanvallen een mechanisme waren die ik als kind ontwikkeld heb en dat ik ze ik nu niet meer nodig heb. Tijdens de drie weken van herprogrammeren heb ik de audio twee keer per dag beluisterd. Dat kostte mij geen enkele moeite. De eerste week voelde ik mij opgelucht, helder en fris. In de tweede week voelde ik mij wat somber, maar dat trok weer weg. Sinds de sessie heb ik geen angst- en paniekaanvallen meer gehad . Als ik pieker of mij zorgen maak dan lijkt het wel alsof ik de stem van Sandra hoor en dan herpak ik mij weer. Ik heb het gevoel dat de bekrachtigende boodschappen uit de audio zijn verankerd in mijn gedrag. Sandra’s begeleiding is heel warm en ondersteunend. Als je met Sandra praat voel je aan alles dat zij je wilt helpen om je een completer mens te maken.

Er is balans in mijn leven

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik suiker verslaafd. Ik begreep maar niet waar dat vandaan kwam. Vooral op de momenten dat er emoties een rol speelden zocht ik naar suiker of iets met snelle koolhydraten zoals croissants. Na vele bezoeken aan therapeuten, diëtisten en organisaties zoals Weight Watchers wilde ik het anders aanpakken en kwam ik terecht bij Sandra. Na 1 sessie is het anders. Onder haar liefdevolle en haar zachte aanpak kwam ik in hypnose erachter waarom ik die enorme suikerbehoefte had. Ik kan nu 1 koekje eten en niet het hele pak. Ik voel mijn emoties en eet ze niet weg. De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Ze is goed op weg haar beste zelf weer te worden

Ik ben heel blij dat we ervoor hebben gekozen om bij jou de sessie te gaan doen. Het ‘traditionele’ pad heeft nooit gewerkt voor m’n moeder en dit duidelijk wel. Ze is goed op weg om haar beste zelf weer te worden, en ze is een stuk positiever! Super bedankt voor alles wat je voor me m’n moeder hebt gedaan!

Werken met Sandra was een levens-veranderende ervaring

Ze hielp me mijn diepste blokkades te identificeren en snel te herstellen om een groter evenwicht in mijn leven te bereiken met nieuwe hoogten in het persoonlijke leven én werk/carrière. Ze verbindt snel met haar klanten en haakt in op het stadium waarin ze zich op dat moment bevinden. Ze is betrouwbaar, integer, altijd bemoedigend en een geduldige en inzichtelijke gids door de opgedane levenservaringen bij het nastreven van doelen en dromen. Haar RTT-technieken helpen je je sterke punten manifesteren, je levensreis waarderen en een gevoel van missie en betekenis verkrijgen. Als gevolg hiervan ben ik vandaag een meer zelfverzekerd en vervuld persoon.

Al na een paar dagen compleet anders

Sandra heeft mij geleerd dat alles wat ik mijzelf aan gedachten voed, ook weer terug krijg. Al na een aantal dagen voelde ik mezelf compleet anders. Het was eigenlijk zo ontzettend simpel! Geef je mind elke dag positieve energie en dat zal zich vanzelf verder uiten in alles in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is loslaten, te geloven en te vertrouwen. Deze fijne en vertrouwde basis om dat te kunnen, is precies wat Sandra je geeft.

We hebben de bron van de verslaving is aangepakt

Tijdens de 21-daagse luisterperiode vroeg Sandra ‘hoe gaat het?’ Mijn antwoord was dat ‘voor het eerst van mijn leven de chocolaatjes op het dressoir niet meer ‘eet mij, eet mij’ riepen.’ Na een eetverslaving van zo’n veertig jaar, ben ik eindelijk niet meer aan het strijden met snoep en chocolate. In de hypnotherapie sessie hebben we niet alleen de bron van de verslaving aangepakt, we hebben ook een begin gemaakt met het veranderen van m’n gedrag. Het beluisteren van de opname, Sandra heeft een prachtige, rustgevende en overtuigende stem, heeft de cirkel gesloten. Ik ben rustiger, niet meer aan het vechten, voldaan na een maaltijd, aardiger tegen m’n omgeving EN mezelf. Sandra staat aan de basis van een van de belangrijkste veranderingen in mijn leven.

Impactvolle sessie

Mooie, impactvolle sessie gehad. Voelde me heel veilig bij Sandra, ze is heel goed voorbereid, professioneel en heeft een hele fijne energie en mooie stem. De hypno-therapie heeft me echt verder geholpen doordat de 21 daagse herhaal audio sessies merkbaar mijn brein om heeft gezet. Ik was gekomen om van mijn uitstel gedrag af te komen en ik had nadien merkbaar een veel actievere modus.

De liefde gevonden

Nooit gedacht dat ik op korte termijn het geluk in de liefde zou vinden voordat ik de RTT sessie had gehad. Een tijdje na de sessie ontmoette ik een jongen waar ik een ontzettende klik mee had. In het begin kwam de angst die de RTT sessie in mij had gestabiliseerd in sterke mate naar buiten, als een soort afweerreactie. Na enige tijd kwam er ruimte voor liefde. Ik kan mijn vriend nu in de ogen aankijken en zeggen dat ik van hem houd en ik ben niet meer bang dat hij me zal kwetsen.

Van een ongelukkige jongen naar een gelukkige jongeman

Mijn zoon heeft onlangs een RTT-sessie met Sandra gehad. Voordat hij voor de sessie ging, voelde hij zich helemaal niet goed. Hij was verdrietig en depressief. Hij worstelde met het gevoel dat hij niet genoeg was. Hij had angst- en paniekaanvallen en zelfs zelfmoordgedachten. Ook had hij problemen met verbinding op sociaal vlak. Na de sessie en het luisteren naar de audio gedurende 21 dagen, zag ik mijn zoon voor mijn ogen veranderen. Hij werd zelfverzekerder, de angst- en paniekaanvallen verdwenen. Hij wordt wakker met een glimlach en fluit en neuriet liedjes. Dat is een teken dat hij zich gelukkig en tevreden voelt. Hij is ook in staat kalm te blijven in uitdagende situaties en heeft geen suïcidale gedachten meer. Ik merk ook dat hij veel socialer is dan ooit tevoren. Hij vertelt me ​​dat hij zich genezen voelt van al zijn problemen vanwege RTT. Ik ben voor altijd dankbaar dat we Sandra hebben gevonden en voor de grondige manier van aanpak die zij heeft gebruikt om mijn zoon te helpen. Ik beveel RTT aan voor iedereen, omdat het echt werkt en mijn zoon heeft veranderd van een heel ongelukkige jongen in een vrolijk en gelukkige jongeman.

Er zijn zo veel dingen duidelijk geworden

Ik merk dat sinds de hypnose afgelopen april, er langzamerhand veel afgebrokkeld is. Dit was toen beangstigend, en zoals ik het nu ervaar fijn. Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden. Ik word steeds meer gedwongen controles/gewoontes/mensen/denkbeelden los te laten of voel dat het niks meer voor stelt. Ik kan mij ook steeds meer ontspannen. Ik merk dat de laag van paniekaanvallen afbrokkelt, hier emoties en leegte voor in de plaats zijn gekomen en ik daar mee om moet leren gaan, omdat ik daar nog wel van schrik. Dit gaat wel steeds beter!

Ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last

Ik ben Sandra eeuwig dankbaar voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last. Ik ben rustiger, ben het dwangmatig piekeren kwijt en ben oké met mezelf.

Alleen jammer dat ik nu pas in contact ben gekomen met haar, had wat mij betreft veel eerder in mijn leven gemogen.

Grote dank voor wat je gedaan hebt.

Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam

Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt. Geleidelijk aan merkte ik dat de negativiteit en de zwaarte minder werden. Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam. Dat had niet alleen effect op mijzelf, maar ook in het contact met mijn ex-man. Na jaren van moeilijkheden hadden we een eindelijk een doorbraak in onze communicatie.

Ik kan nu zeggen dat ik veel meer rust ervaar. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn terug. De negativiteit is weggewassen. En ik voel aan alles dat dit blijvend is.

Nog steeds luister ik dagelijks naar mijn audio. Ik vind het zalig en zó ontspannend. Het is heel persoonlijk en volledig op jou gericht, daarom helpt het ook zo goed. Misschien vinden mensen hypnose spannend, maar dat is het absoluut niet. Ik kan me zelfs voorstellen dat ik ooit wel een nieuwe RTT sessie wil. Om weer in een andere levensfase ergens dieper op in te gaan. Sandra is een fijn mens, zo warm en betrokken.

Wat een bijzondere ervaring was dit voor mij. De RTT sessie heeft echt bepaalde hardnekkige patronen (die ik verstandelijk wel zag maar niet wist los te laten) verduidelijkt, erkent en met respect losgemaakt. De 3u durende – boeiende en intense – sessie met Sandra was een fijne, warme ervaring. Liefdevol, zonder oordeel en voelde veilig. De weken na de sessie waren interessant. Alhoewel er niet meteen grote veranderingen waren (vandaar de 3 weken bestendiging dmv persoonlijke audio), merkte ik wel uiteenlopende emoties en bewustheden. Soms wel eens ingewikkeld. Maar ik kon Sandra altijd contacteren voor hulp en advies. Dit hielp me enorm, want ze stelde me gerust en legde de complexiteiten uit, ik voelde me begrepen. Er is al echt merkbare verandering in een aantal oude copings mechanismes en mijn gestelde doelen en dat is een bevrijding. Ben heel nieuwsgierig naar wat ik nog meer ga ervaren over de komende maanden. Heel fijn dat ik dit met jou mocht doen, Sandra!

Heleen, 44 (zelfliefde en eigenwaarde)

What impressed me about Sandra is that she used quite a few of the actual phrases I’d used during our consultation while she was recording the session, so the language feels very relevant to me. Afterwards, I feel like a blockage is gone, and I’m moving ahead in a meaningful way. I’m more aware of opportunities, and I’m taking action. I’m really glad I made the decision to do it!

Andy, 55 (procrastination)

Je hebt me mijn lichaam teruggegeven!
Degene die ik altijd in mij voelde, was aan de buitenkant niet te zien. Van binnen voelde ik me gezond en slank, maar van buiten was ik beslist te zwaar en zat ik op het randje van diabetes.
Wat ik ook probeerde (of het nu de nieuwste oefeningen waren of gloednieuwe, gegarandeerde diëten), niets werkte permanent. Tot…. ik een sessie had met Sandra. Slechts één sessie. Via RTT met jou, Sandra, realiseerde ik me eindelijk waarom ik mijn extra gewicht vasthield. En, nog veel belangrijker, hoe ik dat extra gewicht nu niet meer nodig had.
Ik had mijn RTT-sessie bij jou meer dan 2 jaar geleden. Sindsdien ben ik 20 kilo afgevallen en 4 kledingmaten gezakt. Ik gooide al mijn kleren weg en heb nu een gloednieuwe (maat S!) kledingkast.
Ik voel me fantastisch. Bevrijd. Vooral permanent bevrijd van de extra kilo’s.
Bedankt Sandra! Jouw begeleiding, je liefdevolle, warme en vooral sympathieke benadering hebben me de resultaten opgeleverd die ik zo graag wilde.

Els, 53 (afvallen)

Succesblokkades doorbroken

Ik kwam bij Sandra omdat ik nieuwsgierig was naar de methode Rapid Transformation Therapy. Ik kan nu zeggen dat het me absoluut in de best mogelijke zin heeft weggeblazen. Sandra is een geweldige therapeut met veel empathie en inzicht. Ze slaagde erin mijn onderbewustzijn te helpen mijn succesblokkades te doorbreken, zodat ik mijn volledige potentieel kon zien. Het beste is echter dat ik er na Sandra’s sessie naar kon handelen. De sessie met Sandra gaf me de focus en het doel om te gaan voor wat ik wil. Ze hielp me om mijn zelfvertrouwen en talenten op te bouwen. Ze is echt geweldig in het opbouwen van vertrouwen en geeft je het comfort dat je nodig hebt om je geest te openen, zodat je kunt transformeren in de beste versie van jezelf. Bedankt Sandra, je bent echt fenomenaal!

Renee, 53 (zelfvertrouwen)

Een succesvol traject

Het gaat na het RTT traject over algemeen veel beter met de angst en spanningen in mijn leven. Ik ben er nog steeds mee bezig om zo stabiel mogelijk te zijn, maar het was veel heftiger voor het traject. Ik begon op een 7, na de sessie en de vier weken geluidsopname zat ik op een 3, en nu zit ik op een 2. Heel af en toe nog spanning of irreële angst gehad, maar het gaat stukje bij beetje steeds beter. 

Chiel, 29 (angst en spanning)

Sandra heeft me geholpen mijn leven te veranderen

In het begin was ik sceptisch over hoe dit proces mij zou kunnen helpen. Maar nu realiseer ik me en ik heb echt het gevoel dat Sandra me heeft geholpen mijn leven te veranderen. Ik luister nog steeds naar mijn opname, misschien een keer per week, het werkt voor mij als ‘aarding’ en ‘opfrisser’. De angsten en zorgen waar ik mee dealde zijn verdwenen en deuren in mijn leven zijn geopend op het gebied van slaap, carrière en zelfs het vinden van liefde. Ik had niet gedacht dat dit zo snel mogelijk zou zijn, maar nu ik tevreden ben en van mezelf hou, komt de rest vanzelf.

Rochelle, 28 (relatie aantrekken)

Sandra heeft me veel verder gebracht op mijn juiste pad

Ik ben via via bij Sandra terechtgekomen. Mijn intentie was het ondergaan van de RTT sessie omdat ik mezelf er in wilde gaan opleiden. Ik ontdekte dat er tijdens de sessie zoveel naar boven kwam, waarvan ik zelf dacht dit al voorbij te zijn. Integendeel. Sandra heeft me zoveel verder gebracht op mijn juiste pad. Ik ben haar ontzettend dankbaar. Haar energie klopt en dat voel je direct. Dank.

Corrie, 48 (geloof in zelf)

Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Na mijn RTT sessie is het heel erg goed met mij gegaan. Ik ben de audio na de 3 weken door blijven luisteren. Na een aantal maanden ben ik gestopt met luisteren en dat ging eigenlijk heel goed. Ik heb geen last meer van mijn vervelende verleden. Op sommige dagen gaat het wel eens wat minder en dan luister ik weer een paar dagen naar mijn audio en dan gaat het gewoon weer goed.
Ik ben heel blij dat ik bij je ben geweest. Ik voelde me heel erg veilig en op mijn gemak. Ik heb al verschillende mensen over mijn ervaring verteld en hoop ook dat ik mensen kan inspireren om ook een afspraak te maken. Je voelt je er zo veel beter door! Lieve Sandra heel erg bedankt voor je hulp. Je hebt me geholpen het leven weer positief in te zien!

Loes, 36 (Kind trauma, zelfvertrouwen)

Sandra is een geweldige facilitair van transformatie

Zolang als ik me kan herinneren heb ik geworsteld met woede en het gevoel dat ik niet goed genoeg ben. Ik zat jaren lang aan de drank en drugs als gevolg van een zeer traumatische jeugd, ik voelde mij verloren en ongewenst.
Later kreeg mijn zoon ook zijn eigen worsteling met angst en andere negatieve gevoelens. Ik kon het niet verdragen om mijn eigen kind net zo ongelukkig als mij te zien dus ging ik op zoek naar hulp. Toen kwam ik Marisa Peer en haar RTT tegen en ik wist meteen dat dit onze redding zou kunnen zijn. Na een korte zoektocht naar een therapeut in Amsterdam, vond ik Sandra.
Ik heb meteen een afspraak gemaakt voor mijn zoon. Hij ging naar haar toe voor een sessie en na 21 dagen was hij volledig getransformeerd. Hij heeft geen angsten meer en is nu een gelukkige en tevreden jonge man.
Toen was ik overtuigd en ging ik zelf voor een sessie. Na 21 dagen luisteren naar de audio was ook ik getransformeerd. Ik heb geen woede-uitbarstingen meer en voel me super fijn. Verder ben ik ook gestopt met roken en werd een volwaardige veganist. Inmiddels
ben ik ook begonnen met de opleiding tot RTT-therapeut. Mijn zelfvertrouwen stijgt en ik geloof dat alles mogelijk is en dat ik eindelijk
mijn roeping heb gevonden. Verder ervaar ik dagelijks een gevoel van joie de vivre.
Sandra is een geweldige facilitator van transformatie. Haar lieve, vriendelijke manier maakte dat ik me welkom en gewenst voelde. Ik raad iedereen haar aan die zijn leven ten goede wil veranderen. En die zich fantastisch wil voelen en oude patronen los wil laten.
RTT is echt een revolutionaire therapie die snel werkt en ons leven voorgoed heeft veranderd. Mijn diepste dank gaat uit naar Sandra. Ze heeft me geholpen mij te herinneren wie ik werkelijk ben.

Caren, 53 (Kind trauma, geloof in zelf)

Zijn wie je echt bent

Ik vond het op voorhand doodeng en spannend tegelijk zo’n hypnotherapie sessie, en dat zullen de meeste mensen met mij beamen. Dat is overigens meer een imago-dingetje. Het brengt je juist zoveel. Maar je moet er wat voor over hebben. Niet de prijs (voor sommigen hoog maar voor een vak-gerelateerde training betaal je al snel meer) wel kost het tijd en energie. Na de sessie ben je er namelijk nog 21 dagen mee bezig in de vorm van het luisteren naar een audio en dat kan behoorlijk intens zijn want je moet ‘ergens’ doorheen. Daarna ben je diegene die je wilt zijn, wie je echt bent en op wie je altijd kunt vertrouwen. Alle obstakels zijn verdwenen. Best gift-to-self ever kan ik achteraf zeggen. Omdat ik therapeut Sandra kende van de opleiding Strategische Marketing Nima-C (en zij in een vorige carrière Head of Marketing is geweest), wist ik dat zij net zo nuchter is als ik. En dat dit traject daarmee effectief is voor ambitieuze professionals en ondernemers. Mits je ervoor open staat, dát is een voorwaarde.

Merel, 45 (Geloof in zelf)
Bekijk Merel’s volledige Transformation Story

Er heeft echt een transformatie plaatsgevonden

Zes weken geleden was ik bij Sandra voor een eerste sessie. Drie uur later liep ik de deur uit, de keizersgracht op, en voelde dat er iets goeds met me gebeurt was.  Een fijn gevoel, wel wat ondefinieerbaar,  niet wetende wat er van ging komen.  

In de afgelopen 6 weken heeft er echt een transformatie plaats gevonden. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ben optimistisch en vrolijk. 
Mijn omgeving merkt dat ook, vooral mijn gezin. De verbinding is sterker en intenser. Ik heb energie om dingen aan te pakken. Kan eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in mijn capaciteiten nu nooit beter is geweest, ik voel me zeker en neem goede beslissingen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn leven en mijn bestemming.    

Na drie weken heb ik Sandra gebeld dat ik nu ook klaar was om te stoppen met roken,  en of ik daar ook een afspraak voor kon maken. 
35 jaar heb ik gerookt en verschillende pogingen gedaan maar steeds niet voldoende gemotiveerd of overtuigd van de zaak. De sessie stond gepland en het weekend ervoor moest ik ter voorbereiding opschrijven waarom ik een sigaret opstak. Dat was het punt dat ik per direct de laatste sigaret uitdrukte. Ik rook niet meer en ga ook niet meer roken. Zo goed en zelfverzekerd voel ik me nu. De sessie was niet meer nodig. Bijzonder effect. 

In het verleden heb ik andere soorten hulp gezocht en gevonden om te dealen met mijn mijn jeugd trauma’s. Het resultaat was steeds maar van korte duur.  

RTT werkt. Ik kan het van harte aanbevelen. RTT heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Sandra is een geweldige therapeute, empatisch en begripvol. Kortom;  geweldige therapie. Bedankt Sandra.

Robert, 56 (Zelfvertrouwen, verslaving) 
Bekijk Robert’s volledige Transformation Story

Sandra is een geweldige RTT therapeut en coach. Geruststellend en open, ze is empathisch als het gaat om moeilijke vraagstukken. Ze heeft me persoonlijk gesteund om een onvruchtbaarheidsprobleem te overwinnen. Als ik vandaag, op 43-jarige leeftijd, mijn zoontje kan knuffelen, is dat te danken aan haar werk. Ik kan Sandra iedereen aanbevelen die oprecht van plan is geholpen te worden!

 Sara, 43 (zwanger worden)

Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb

Ik heb veel geleerd van het proces van Sandra. Zelfreflectie en het reframen hierin is erg belangrijk. De audio-opnamen en oefeningen blijven actueel. Deze kunnen ieder moment worden ingezet en dat is iets waar ik graag nog verder mee wil, omdat dit je onbewuste echt rijker maakt. Ik denk dat werken aan jezelf nooit echt af is.

Soms vond ik dat de oefeningen en audio-sessies me iets te snel gingen, en had ik het gevoel dat ik nog niet klaar was voor de volgende sessie, maar ook daar gaf je mij de ruimte in. Ik voel me echt gezien en gehoord en merk dat ik stapje voor stapje steeds beter in mijn vel ben komen te zitten. Jouw wijsheid draag ik elke dag bij me en zet ik ‘zinnetjes die ik tegen mezelf zeg’ met enige regelmaat in. Dat is zo fijn! 

Ik wil je heel erg bedanken voor alles. Je bent echt een supermooi, zeer empatisch en enorm kundig mens en ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb om met jou het traject in te gaan.

Kelly, 43 (zelfvertrouwen, angst en emotionele eenzaamheid)

Ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen

Als een fulltime werkende moeder, die met veel eisen moet jongleren en een echtgenoot steunde die een beroerte had gehad, merkte ik dat ik gestrest en uitgeput was. Ik twijfelde aan mezelf en had vertrouwen en veerkracht verloren.

Sandra heeft me echt geholpen mijn weg weer te vinden. Haar werkwijze en haar zachte luisteren en begrip gaven me de ruimte om mijn innerlijke rust te ontdekken en mezelf weer te vertrouwen.

Ik vond de combinatie van de sessies samen met de video’s en audio om in mijn eigen tijd te volgen erg handig. Het hebben van het werkboek was een goede manier om op koers te blijven en in mijn eigen tijd na te denken. 

Ik heb nog een lange weg te gaan, maar ik kan een diepe transformatie in mezelf voelen, van het zien van de wereld als een enge plek naar een die vrijheid en kansen biedt. Dat is enorm voor mij.

Ik raad Sandra en haar midlife-programma echt aan aan iedereen die in een sleur is geraakt en vollediger van de volgende fase van zijn leven wil genieten.

Harriet, 48 (angst)

Voor het eerste voelde ik dat het goed zou komen

12 jaar lang hadden we een kinderwens. 12 jaar lang probeerden we alles. UI, IVF en uiteindelijk eiceldonatie. Ik had niet gedacht dat ik zo ver zou gaan. Sandra vertelde dat de blokkade mentaal zou kunnen zijn en ondanks mijn twijfels omdat we al zóveel geprobeerd hadden, voelde het goed bij haar en besloot ik een sessie te doen.

Na de sessie voelde ik me lichter. Alsof er iets van mijn schouders was gevallen. Een week later had ik weer een terugplaatsing van een cryo. Voor het eerst voelde ik dat het goed zou komen. Drie weken na de RTT sessie was ik zwanger!

Behalve mijn dochter heeft RTT me veel meer gebracht. Ik laat verdriet nu meer toe en sta veel positiever in het leven. Sandra zo’n prettig, positief mens. Bij haar is alles sprankelend, ze geeft écht energie aan je. RTT werkt. De geboorte van mijn dochter is daar het bewijs van.

Ellie 47 (zwanger worden
Bekijk Ellie’s volledige Transformation Story

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Sandra is de allerbeste therapeut en coach die ik ken en heb gehad. Ze is geduldig, ze heeft compassie en staat altijd voor je klaar. Buiten dat is ze heel kundig en heeft zo echt een speciaal plekje in mijn hart. Het gaat haar echt om de mens en hun heling.

Bo, 31 (vertrouwen in zelf en lichaam)

Ik leef mijn mooiste leven

Ik ben dankbaar voor de steun die ik van je heb gehad. Ik ben veel bewuster gaan leven en ik kan zeggen dat ik volop van het leven geniet op de manier hoe ik altijd wilde. Ik had het voor het traject ook moeilijk met drank “geen wijntje geen feestje”. Ik moet er om lachen omdat het mij nu zo makkelijk af gaat, ik neem gewoon een theetje en niks aan de hand. Verder werk en financieel ben ik heel blij!!

Ik ben blij dat Sandra op mijn pad is gekomen. Geweldige vrouw! Ik raad het zeker aan als je meer uit jezelf/het leven wilt halen!

1 jaar later:
Met mij gaat het heel goed. Ik leef mijn mooiste leven! Op 8 april open ik mijn eigen salon! Ik ben je voor eeuwig dankbaar!

Sabrina, 28 (zelfvertrouwen en angst)

Ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe!
Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een ‘Sandra’ toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m’n pad bent gekomen. Dank daarvoor.

Carola, 41 (zelfvertrouwen)

Ik kan Sandra niet genoeg bedanken. Ze heeft veel voor me betekent met haar traject. Het is gek wat er gebeurt, ik heb het gewoon over mij heen laten komen. Ik zat mentaal echt een even vast door mijn longziekte. Er kwam veel onzekerheid en onrust opzetten. Mijn bedrijf liep goed, maar ik begon eigenlijk aan alles te twijfelen. Zitten mensen nog wel op mij te wachten? Ik merkte dat ik de grip begon te verliezen, voelde me vreselijk als ik bijvoorbeeld filmpjes wilde opnemen voor Social media en het zat me dwars dat ik niet meer degene was die ik wás. Ik weet nu dat het mij niet verandert, maar juist vormt. Er is echt weer een vuurtje aangegaan!

Manon, 37 (zelfvertrouwen, angst en onzekerheid)

Er is balans in mijn leven
Vanaf ik mij kan herinneren ben ik suiker verslaafd. Ik begreep maar niet waar dat vandaan kwam. Vooral op de momenten dat er emoties een rol speelden zocht ik naar suiker of iets met snelle koolhydraten zoals croissants. Na vele bezoeken aan therapeuten, diëtisten en organisaties zoals Weight Watchers wilde ik het anders aanpakken en kwam ik terecht bij Sandra. Na 1 sessie is het anders. Onder haar liefdevolle en haar zachte aanpak kwam ik in hypnose erachter waarom ik die enorme suikerbehoefte had. Ik kan nu 1 koekje eten en niet het hele pak. Ik voel mijn emoties en eet ze niet weg. De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Maddy, 57 (eetgewoonten)

Geen angst- en paniekaanvallen meer gehad

Sandra heeft mij goed voorbereid op de sessie. Tijdens de sessie voelde ik mij veilig, ondanks dat de ervaringen die ik tijdens de sessie kreeg verdrietig waren. Het werd mij echt duidelijk dat de angst- en paniekaanvallen een mechanisme waren die ik als kind ontwikkeld heb en dat ik ze ik nu niet meer nodig heb. Tijdens de drie weken van herprogrammeren heb ik de audio twee keer per dag beluisterd. Dat kostte mij geen enkele moeite. De eerste week voelde ik mij opgelucht, helder en fris. In de tweede week voelde ik mij wat somber, maar dat trok weer weg. Sinds de sessie heb ik geen angst- en paniekaanvallen meer gehad . Als ik pieker of mij zorgen maak dan lijkt het wel alsof ik de stem van Sandra hoor en dan herpak ik mij weer. Ik heb het gevoel dat de bekrachtigende boodschappen uit de audio zijn verankerd in mijn gedrag. Sandra’s begeleiding is heel warm en ondersteunend. Als je met Sandra praat voel je aan alles dat zij je wilt helpen om je een completer mens te maken. 

Tessa, 43 (angst en paniek)

Er is balans in mijn leven

Vanaf ik mij kan herinneren ben ik suiker verslaafd. Ik begreep maar niet waar dat vandaan kwam. Vooral op de momenten dat er emoties een rol speelden zocht ik naar suiker of iets met snelle koolhydraten zoals croissants. Na vele bezoeken aan therapeuten, diëtisten en organisaties zoals Weight Watchers wilde ik het anders aanpakken en kwam ik terecht bij Sandra. Na 1 sessie is het anders. Onder haar liefdevolle en haar zachte aanpak kwam ik in hypnose erachter waarom ik die enorme suikerbehoefte had. Ik kan nu 1 koekje eten en niet het hele pak. Ik voel mijn emoties en eet ze niet weg. De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Maddy, 57 (eetgewoonten)

Ze is goed op weg haar beste zelf weer te worden

Ik ben heel blij dat we ervoor hebben gekozen om bij jou de sessie te gaan doen. Het ‘traditionele’ pad heeft nooit gewerkt voor m’n moeder en dit duidelijk wel. Ze is goed op weg om haar beste zelf weer te worden, en ze is een stuk positiever! Super bedankt voor alles wat je voor me m’n moeder hebt gedaan!

Glenn (Verslaving moeder)

Werken met Sandra was een levens-veranderende ervaring

Ze hielp me mijn diepste blokkades te identificeren en snel te herstellen om een groter evenwicht in mijn leven te bereiken met nieuwe hoogten in het persoonlijke leven én werk/carrière. Ze verbindt snel met haar klanten en haakt in op het stadium waarin ze zich op dat moment bevinden. Ze is betrouwbaar, integer, altijd bemoedigend en een geduldige en inzichtelijke gids door de opgedane levenservaringen bij het nastreven van doelen en dromen. Haar RTT-technieken helpen je je sterke punten manifesteren, je levensreis waarderen en een gevoel van missie en betekenis verkrijgen. Als gevolg hiervan ben ik vandaag een meer zelfverzekerd en vervuld persoon.

Andre, 48 (Eigenwaarde)

Al na een paar dagen compleet anders

Sandra heeft mij geleerd dat alles wat ik mijzelf aan gedachten voed, ook weer terug krijg. Al na een aantal dagen voelde ik mezelf compleet anders. Het was eigenlijk zo ontzettend simpel! Geef je mind elke dag positieve energie en dat zal zich vanzelf verder uiten in alles in je leven. Het enige wat je hoeft te doen is loslaten, te geloven en te vertrouwen. Deze fijne en vertrouwde basis om dat te kunnen, is precies wat Sandra je geeft.

Philine, 32 (Geloof in zelf)

We hebben de bron van de verslaving is aangepakt

Tijdens de 21-daagse luisterperiode vroeg Sandra ‘hoe gaat het?’ Mijn antwoord was dat ‘voor het eerst van mijn leven de chocolaatjes op het dressoir niet meer ‘eet mij, eet mij’ riepen.’ Na een eetverslaving van zo’n veertig jaar, ben ik eindelijk niet meer aan het strijden met snoep en chocolate. In de hypnotherapie sessie hebben we niet alleen de bron van de verslaving aangepakt, we hebben ook een begin gemaakt met het veranderen van m’n gedrag. Het beluisteren van de opname, Sandra heeft een prachtige, rustgevende en overtuigende stem, heeft de cirkel gesloten. Ik ben rustiger, niet meer aan het vechten, voldaan na een maaltijd, aardiger tegen m’n omgeving EN mezelf. Sandra staat aan de basis van een van de belangrijkste veranderingen in mijn leven.

Lydia, 51 (Suikerverslaving)

Impactvolle sessie

Mooie, impactvolle sessie gehad. Voelde me heel veilig bij Sandra, ze is heel goed voorbereid, professioneel en heeft een hele fijne energie en mooie stem. De hypno-therapie heeft me echt verder geholpen doordat de 21 daagse herhaal audio sessies merkbaar mijn brein om heeft gezet. Ik was gekomen om van mijn uitstel gedrag af te komen en ik had nadien merkbaar een veel actievere modus.

Aida, 53 (Uitstelgedrag)

De liefde gevonden

Nooit gedacht dat ik op korte termijn het geluk in de liefde zou vinden voordat ik de RTT sessie had gehad. Een tijdje na de sessie ontmoette ik een jongen waar ik een ontzettende klik mee had. In het begin kwam de angst die de RTT sessie in mij had gestabiliseerd in sterke mate naar buiten, als een soort afweerreactie. Na enige tijd kwam er ruimte voor liefde. Ik kan mijn vriend nu in de ogen aankijken en zeggen dat ik van hem houd en ik ben niet meer bang dat hij me zal kwetsen.

Micha, 21 (relatie aantrekken)

Van een ongelukkige jongen naar een gelukkige jongeman

Mijn zoon heeft onlangs een RTT-sessie met Sandra gehad. Voordat hij voor de sessie ging, voelde hij zich helemaal niet goed. Hij was verdrietig en depressief. Hij worstelde met het gevoel dat hij niet genoeg was. Hij had angst- en paniekaanvallen en zelfs zelfmoordgedachten. Ook had hij problemen met verbinding op sociaal vlak. Na de sessie en het luisteren naar de audio gedurende 21 dagen, zag ik mijn zoon voor mijn ogen veranderen. Hij werd zelfverzekerder, de angst- en paniekaanvallen verdwenen. Hij wordt wakker met een glimlach en fluit en neuriet liedjes. Dat is een teken dat hij zich gelukkig en tevreden voelt. Hij is ook in staat kalm te blijven in uitdagende situaties en heeft geen suïcidale gedachten meer. Ik merk ook dat hij veel socialer is dan ooit tevoren. Hij vertelt me ​​dat hij zich genezen voelt van al zijn problemen vanwege RTT. Ik ben voor altijd dankbaar dat we Sandra hebben gevonden en voor de grondige manier van aanpak die zij heeft gebruikt om mijn zoon te helpen. Ik beveel RTT aan voor iedereen, omdat het echt werkt en mijn zoon heeft veranderd van een heel ongelukkige jongen in een vrolijk en gelukkige jongeman.

Caren voor Juvian, 21 (depressie, sociale angst)

Er zijn zo veel dingen duidelijk geworden

Ik merk dat sinds de hypnose afgelopen april, er langzamerhand veel afgebrokkeld is. Dit was toen beangstigend, en zoals ik het nu ervaar fijn. Er zijn zoveel dingen duidelijker geworden. Ik word steeds meer gedwongen controles/gewoontes/mensen/denkbeelden los te laten of voel dat het niks meer voor stelt. Ik kan mij ook steeds meer ontspannen. Ik merk dat de laag van paniekaanvallen afbrokkelt, hier emoties en leegte voor in de plaats zijn gekomen en ik daar mee om moet leren gaan, omdat ik daar nog wel van schrik. Dit gaat wel steeds beter! 

Rosalien, 32 (angst en paniek)

Ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last

Ik ben Sandra eeuwig dankbaar voor de transformatie die ik heb doorgemaakt. ik voel me een ander mens, lichter en ontdaan van een last. Ik ben rustiger, ben het dwangmatig piekeren kwijt en ben oké met mezelf. 

Alleen jammer dat ik nu pas in contact ben gekomen met haar, had wat mij betreft veel eerder in mijn leven gemogen.

Grote dank voor wat je gedaan hebt.

Hanneke, 57 (dwangmatige gedachten, zelfvertrouwen)

 

Iedereen heeft een Sandra nodig in zijn of haar leven

Het is een enorme mooie reis die ik met jou heb gemaakt, niet de makkelijkste reis, maar wel één die ik vol overgave en met het warme vertrouwen wat jij geeft aan hebt durven gaan.

Obstakels zullen er altijd in het leven blijven, maar ik voel mij een ander mens, met handvaten die ik nog dagelijks gebruik. Ik voel weer wat ik lange tijd kwijt was en dat zich vertaalt in leuke en mooie dingen. Ik heb achter mij gelaten wat in mijn verleden ligt en nu kan ik ontdekken wat het is om echt te kunnen genieten van een vrij leven. Mede dankzij jou bijzondere lieve Sandra! Het is echt waar dat je de vruchten plukt wanneer jij zelf open staat voor verandering.

Dank je wel Sandra zoals jij is er maar één en het was fijn om onder jouw veilige hoede te zijn. Zonder jou was ik niet waar ik nu ben!

Claudia, 47 (angst en spanning, rijangst, pijn)

Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam

Ik heb zo’n enorme transformatie doorgemaakt. Geleidelijk aan merkte ik dat de negativiteit en de zwaarte minder werden. Alsof de zon meer ging schijnen en er licht binnenkwam. Dat had niet alleen effect op mijzelf, maar ook in het contact met mijn ex-man. Na jaren van moeilijkheden hadden we een eindelijk een doorbraak in onze communicatie. 

Ik kan nu zeggen dat ik veel meer rust ervaar. Mijn zelfvertrouwen en eigenwaarde zijn terug. De negativiteit is weggewassen. En ik voel aan alles dat dit blijvend is.

Nog steeds luister ik dagelijks naar mijn audio. Ik vind het zalig en zó ontspannend. Het is heel persoonlijk en volledig op jou gericht, daarom helpt het ook zo goed. Misschien vinden mensen hypnose spannend, maar dat is het absoluut niet. Ik kan me zelfs voorstellen dat ik ooit wel een nieuwe RTT sessie wil. Om weer in een andere levensfase ergens dieper op in te gaan. Sandra is een fijn mens, zo warm en betrokken.

Amber 46, (eigenwaarde en zelfvertrouwen
Bekijk Amber’s volledige Transformation Story

De positieve shift is te danken aan RTT

Vorig jaar kerst zat ik in een mega dip. Door de RTT sessie ben ik weer opgekrabbeld en het helemaal anders gaan doen. Ik richtte een nieuw bedrijf op en wenste mezelf een mooie interim opdracht toe. Een paar maanden later werd ik benaderd door mijn huidige opdrachtgever. Natuurlijk heb ik het zelf gefikst, maar de positieve shift is te danken aan RTT.

RTT was een heftige spiegel, confronterend ook. Toch het heeft me vooral veel gebracht. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en heb meer inzicht in mezelf. In wie ik ben, waar ik voor sta. Wat mijn waarden zijn. Ik heb fijne, hechte vrienden, verdien lekker, maak bewuste keuzes en richt me op wat ik belangrijk vind. De angst voor afwijzing zit er ergens nog wel, maar ik ga er nu beter mee om. Ik kan dingen loslaten. Zo heb ik eindelijk mijn ex kunnen vergeven.

Dirk, 50 (eigenwaarde, faalangst)
Bekijk Dirk’s volledige Transformation Story

Ik ben Sandra de Gelder en met mijn twee kinderen woon ik in Amsterdam. Als gecertificeerd RTT hypnotherapeut begeleid ik mensen op weg naar hun hoogste potentieel.