Rapid Transformational Therapy

Misschien ben je gestresst of angstig, twijfel je over de toekomst van je werk of een relatie of voel je gewoon dat je niet het leven leeft dat je zou moeten leven. Wat je ook nodig hebt, ik ben hier om jou een oplossing te bieden.

Met behulp van Rapid Transformational Therapy ben je snel en permanent vrij van de blokkades en beperkingen die je tegenhouden. Een RTT traject bij mij bevrijd je van je interne saboteurs en geeft weer nieuwe energie voor de volgende stap in je leven. Ik heb de ervaring, vaardigheden en het gereedschap om samen met jouw problemen op te lossen en je leven weer op de rails te zetten.

RTT helpt je om de oorzaak van ongewenst gedrag te vinden, deze patronen te herkennen en blokkades opheffen. RTT helpt vervolgens jouw brein opnieuw te programmeren. Hierdoor zal je denken en handelen permanent veranderen en zul je moeiteloos je doelen bereiken.

Ik werk zowel met volwassenen als kinderen.

“Rapid Transformational Therapy (RTT) helps you take control of your mind which in turn influences your body and behaviour. By rewiring the neural pathways of the brain, RTT replaces our outdated belief systems and negative patterns of behaviour. New positive beliefs are formed and the healing process begins.”

Marisa Peer – Oprichter Rapid Transformational Therapy

Wat is Rapid Transformational Therapy?

Rapid Transformational Therapy (RTT) is een hybride therapie ontwikkeld door Marisa Peer. Het combineert principes van hypnotherapie, NLP, psychotherapie en cognitieve gedragstherapie en is speciaal ontworpen voor snelle verlichting van mentale, emotionele en fysieke pijn of patronen.

Snelle en permanente verandering

Deze revolutionaire, zeer efficiënte en effectieve stand-alone therapie past perfect bij onze snelle levensstijl en de snel veranderende wereld en veeleisende omgevingen waarin we vandaag leven. Het verbetert, transformeert en optimaliseert de kwaliteit van leven voor mensen die geen tijd of zin hebben om urenlang over hun probleem te praten.

Resultaat in één sessie

Eén sessie levert uitzonderlijke resultaten op en bevrijdt je van ongewenste gewoonten, fysieke, emotionele of psychologische problemen en beperkende overtuigingen die diep geworteld zijn in je onderbewustzijn. Het ondersteunt persoonlijke ontwikkeling en het vermogen om doelen te bereiken.

Elimineer de oorzaak

De meeste problemen in je leven ontstaan door de betekenis die je als klein kind hebt gegeven aan gebeurtenissen in je leven. Je hebt op zeer jonge leeftijd deze gebeurtenissen geïnterpreteerd waardoor bepaalde overtuigingen over jezelf zijn ontstaan, bijvoorbeeld:
– “Ik ben niet goed zoals ik ben”
– “Dat is niet beschikbaar voor mij”
– “Ik ben anders dan anderen en hoor er niet bij

De kracht van hypnose

Deze negatieve gedachten sturen onbewust (automatisch) je gedrag en ervaring aan en daar kun je met je bewuste brein niets aan doen. Beperkende gewoonten, uitstelgedrag of saboterende gedachten zijn onderbewuste blokkades. Om werkelijk verandering te kunnen bereiken, moet je dit herstellen via je onbewuste brein. Via hypnose kunnen we werken met je onbewuste brein om de patronen en blokkades die jouw leven belemmeren te verwijderen.

 
Voor informatie over wetenschappelijke onderzoeksgegevens die betrekking hebben op RTT als methode klik hier.

Diploma’s en Certificaten

Advanced RTT Therapist

Clinical Hypnotherapist

Complementair Aanvullend Therapeut

Geschillen Alternatieve Therapeuten

RTT accreditatie wereldwijd

Omdat RTT nog een relatief jonge therapievorm is en pas 2 jaar actief wordt toegepast in Nederland, is het helaas nog niet geaccrediteerd door de Nederlandse zorgverzekeraars. RTT is als therapie wel geaccrediteerd in landen als de US, de UK en Australië, onder andere bij de volgende professionele organisaties:

  UK/US
  • General Hypnotherapy Register
  • National Council of Psychotherapists
  • National Council of Psychotherapists
  • Complementary and Natural Healthcare Council
  • American Board of Hypnotherapy
  International
  • International Association of Counselors and Therapists
  • International Association of Complementary Therapists
  • International Institute of Complementary Therapies