Mijn verhaal

“Life is a struggle”

Tijdens de eerste helft van mijn leven herkende ik dit helemaal niet. Alles viel altijd op zijn plek. Tegenslagen waren er wel, maar die losten ook weer op. Mijn vrienden zeiden: “Bij jou gaat het altijd zo makkelijk”. Was ik zo’n zondagskind? Wanneer zou het een keer instorten? Ik weet nu dat ik mijn leven in vertrouwen leefde, in de veronderstelling “het komt wel goed”. En dat wás goed. Maar ik besefte niet dat ik iets belangrijks over het hoofd zag: mijn verlangen. Wie ik diep vanbinnen was.

Tot die zwarte dag in december 2013… Maar laat ik beginnen bij het begin. Mijn reis terug naar mijzelf begon hier:
“Succes is niet de sleutel tot geluk, geluk is de sleutel tot succes.
Als je houdt van wat je doet, zal je succesvol zijn.”
– Boeddha
Zo’n zeven jaar geleden zat ik samen met mijn man en kinderen in zo’n hippie-cafeetje in Ubud op Bali. Aan de buitenkant waren we een mooi en schijnbaar succesvol gezin: genoeg geld om tijdens de Nederlandse winter met z’n allen drie weken in Azië door te brengen. Daar viel mijn oog op dit citaat van Boeddha en het trof me als een blikseminslag. Ik was geraakt en voelde de waarheid over me heen spoelen terwijl mijn kinderen zich verveelden en om aandacht vroegen. Het was op dit moment dat ik diep in mijn hart besefte dat ik niet hield van wat ik deed. Het was een teken. En op die plek werd een zaadje geplant.

Gouden kooi

Het duurde nog twee jaar voordat ik volledig wakker werd, omdat ik me volledig geïdentificeerd had met de rol van succesvolle zakenvrouw en het hoge inkomen dat daarbij hoorde. In werkelijkheid zat ik in een gouden kooi. Met een beetje geluk en veel struggle, wist ik me uiteindelijk te bevrijden uit de ketens van het externe succes (mijn baan) en was ik er klaar voor om te zijn wie ik ben en wat ik hier kom doen (mijn purpose).

Toch bleek dat er meer voor nodig was. Ik was zo ver van mezelf verwijderd dat ik het gefluister van mijn hart niet kon horen. Ik moest nog veel meer rommel en overtuigingen opruimen om te luisteren naar wat mijn hart me altijd al te zeggen had…

Achteraf leek het wel een divine intervention om mij terug op mijn pad te krijgen. Op een donkere dag vlak voor kerst vertrok mijn man, de vader van mijn kinderen. Hij had een andere vrouw gevonden. En daar stond ik. Alles was weg. Mijn picture perfect leven in duigen. Geen succesvolle baan, geen volledig gezin. Het was maar de vraag of ik in ons huis kon blijven wonen want ik had geen vaste aanstelling meer. Daar was het: de ineenstorting. Precies in het midden van mijn leven.

Reinvention

Tijd voor herontdekking. Na een jaar van rouw en het hoofd boven water houden als één-ouder-gezin, besloot ik deze struggle te gebruiken als een springplank naar mijn nieuwe leven. Om de tweede helft te openen in plaats van te beperken.

“Elke tegenslag, elke mislukking, elk hartzeer brengt het zaadje van een even groot of groter voordeel met zich mee.” – Napoleon Hill

Ik stond weer op. Mijn werkgever betaalde voor een uitgebreid outplacementtraject en ik deed elke carrière- en talent workshop onder de zon. Van met mijn linkerhand ondersteboven bomen tekenen tot paardencoaching. Alles kwam voorbij. Tijdens die workshops en trainingen was het er al, precies daar onder mijn neus. Vanuit alle windrichtingen kreeg ik aanwijzingen, maar ik zag ze niet. Ik was blind voor de signalen.

Waarom? En misschien herken je dit. Ik keek met mijn hoofd, niet met mijn hart. Mijn hoofd, geprogrammeerd met belemmerende gedachten, kon niets zien. Onbewuste, beperkende overtuigingen blokkeerden het zicht in mijn hart.

Uiteindelijk hielpen alle tools, coaching en oefeningen me om helderheid te krijgen. Ze hielpen me de diepgewortelde, beperkende overtuigingen die mijn potentieel blokkeerden te identificeren. Ik leerde contact te maken met mijn ware zelf, weer in mijzelf te gaan geloven en vertrouwen te hebben in mijn gave. In mijn missie, mijn purpose, mijn pad. Ik transformeerde…

De kracht van jouw onderbewustzijn

De kern van mijn werk is dat goed bent zoals je bent. Zolang je maar dicht bij jezelf blijft. Want als je dicht bij jezelf staat ben je vrij van verouderde beschermingsmechanismen en blokkades. Je volgt je hart en bent in lijn met hetgeen je op de wereld hebt bij te dragen. Zo is het mijn bijdrage om bij mijn cliënten onderbewuste blokkades te doorbreken en werkelijke verlangens naar boven te halen. Zodat je weer volop kunt gaan leven. Het leven dat je verdient. Dat voor jou bestemd is.

Ik heb de opleiding en ervaring om je te begeleiden. Om de kracht van je onderbewustzijn maximaal te gebruiken. Dankzij de prachtige verbinding tussen lichaam en geest kunnen we gedachten en overtuigingen ontrafelen, de beperkende stukken onderbreken en de versterkende delen bekrachtigen. Zo simpel is het.

Mijn belofte aan jou

Je moet het wel zelf doen, maar als coach én ervaringsdeskundige help ik je hier graag bij. Ik weet namelijk hoe het is om vast te lopen in het leven. Ik ben, nadat ik was ingeslapen, weer wakker geworden. Ik heb blokkades en belemmeringen uit de weg geruimd. Nu sta ik dicht bij wie ik ben en volg ik mijn hart. Ik hou van wat ik doe en doe waar ik van hou. En geloof me, dat geeft zoveel rust. Ik ben het levende bewijs van de belofte die ik aan jou maak.

Dit is mijn passie, dit is mijn bijdrage, dit is wat ik heb te doen. Ik geniet van elke diepe connectie met iedere cliënt. Ik geef me over aan jouw proces.

Veel liefs,
Sandra