Plotseling werd mijn relatie verbroken. Het oude gevoel van afwijzing kwam weer keihard terug.

Dirk (50) is single en werkt als freelance sales consultant bij een groot telecombedrijf. Hij koos voor RTT om negatieve patronen, ontstaan in zijn jeugd, voorgoed te doorbreken.

“Niets gaat vanzelf in het leven, maar ik heb er wel hard voor geknokt om dingen voor elkaar te krijgen. Dat heeft me krachtig gemaakt. Ik geef niet snel op. Toch heb ik heel mijn leven last gehouden van mijn verleden. Op de basisschool werd ik gepest en als tiener ben ik vaak van middelbare school gewisseld. In de ogen van mijn vader deed ik het nooit goed genoeg. Kortom, het was een lastige periode die weinig goeds deed voor mijn eigenwaarde. Ik ontwikkelde faalangst en een sterk gevoel van afwijzing. Een paar jaar terug zat ik in een fijne relatie. Toen deze plotseling verbroken werd, was ik er kapot van. Het oude gevoel van afwijzing kwam weer keihard terug.”

Je brein resetten

“Ik was al bekend met mediteren en affirmeren en al overtuigd dat je jezelf hiermee kunt conditioneren. Met RTT herprogrammeer je je brein, dus dat sprak me gelijk aan. Nadat ik ook de klik voelde met Sandra, ben ik ervoor gegaan. De RTT sessie vond ik intens. Mijn verleden herbeleven deed veel met me. Maar zeker ook de breuk met mijn ex. Dat was nog zo recent. Tijdens de hypnose hielp Sandra me om er afstand van te nemen, maar mijn transformatie begon pas echt na het beluisteren van haar audio. Doordat je 21 dagen elke dag hetzelfde afspeelt, prent je je brein een nieuwe waarheid in.”

Van weerstand naar shift

“In het begin voelde ik veel weerstand, maar naarmate ik vaker naar de audio luisterde, voelde ik me steeds sterker en positiever worden. Vorig jaar kerst zat ik in een mega dip. Door de RTT sessie ben ik weer opgekrabbeld en het helemaal anders gaan doen. Ik richtte een nieuw bedrijf op en wenste mezelf een mooie interim opdracht toe. Een paar maanden later werd ik benaderd door mijn huidige opdrachtgever. Natuurlijk heb ik het zelf gefikst, maar de positieve shift is te danken aan RTT.”

“Ik kan nu dingen loslaten. Zo heb ik eindelijk mijn ex kunnen vergeven.”

Leven naar je waarden

“RTT was een heftige spiegel, confronterend ook. Toch het heeft me vooral veel gebracht. Ik sta nu dichter bij mijn gevoel en heb meer inzicht in mezelf. In wie ik ben, waar ik voor sta. Wat mijn waarden zijn. Op dit moment heb ik geen relatie en dat is oké. Want het gaat goed met me. Ik heb fijne, hechte vrienden, verdien lekker, maak bewuste keuzes en richt me op wat ik belangrijk vind. De angst voor afwijzing zit er ergens nog wel, maar ik ga er nu beter mee om. Ik kan dingen loslaten. Zo heb ik eindelijk mijn ex kunnen vergeven.”

Je kunt twee dingen doen. Of je blijft in je patronen hangen óf je investeert in jezelf.

0