Mijn missie

Mijn missie is om bij te dragen aan een hartvolle wereld waarin mensen dicht bij zichzelf blijven en met volle vertrouwen door het leven gaan. Ik help mensen te leren luisteren én handelen naar hun hart in plaats van hun hoofd. Want door blokkades en belemmerende overtuigingen op te ruimen kun je het leven leiden dat voor jou bestemd is. En bijdragen aan de wereld en de mensen om je heen.

Voorleven

Elke ouder die vanuit zijn of haar hart leeft, zal dit overdragen aan een kind. Want kinderen zien en ervaren dit effect en nemen het vervolgens over. Ik noem dat voorleven. Iedere bevrijding van een oud patroon of beschermingsmechanisme is een stapje op weg naar een hartvolle wereld.

Voor gezinnen

Met mijn bedrijf The Good Family begeleid ik ouders en hun kinderen bij het navigeren van het leven. Ik help je bij het maken van keuzes, het zoeken naar zingeving, het vinden van rust, het omgaan met tegenslagen, loslaten van verwachtingen en wat er ook maar nodig is om te komen tot een warm en fijn gezinsleven. Door te verbinden met jezelf, beperkingen los te laten en in beweging te komen, coach ik jullie naar een hartvol leven.