Hoe werkt RTT

Een RTT traject bevrijd je van interne saboteurs en geeft weer nieuwe energie voor de volgende stap in je leven. Ik heb de ervaring, vaardigheden en het gereedschap om samen met jouw problemen op te lossen en je leven weer op de rails te zetten.
 

Tijdens een RTT therapie sessie krijgen we toegang tot het onderbewustzijn met behulp van hypnose. Hypnotische trance is een volledig natuurlijke staat van innerlijke focus. Onder hypnose wordt je bewuste brein afgeleid, keer je naar binnen en bereik je een verhoogde staat van focus. Je bewuste brein, de kritische, kwebbelende geest (ook vaak de ‘innerlijke criticus’ genoemd) wordt omzeild zodat we bij de oorzaak van beperkende overtuigingen kunnen komen die lang geleden gevormd zijn.
 

Hypnose brengt je in een diepe ontspanning waardoor je toegang krijgt tot de verborgen informatie in het onderbewuste deel van je brein, waar zich jouw diepste innerlijke gevoelens en herinneringen bevinden. Onder hypnose kunnen nieuwe, onverwachte verbindingen ontstaan en ben je extreem ontvankelijk voor suggesties, zodat oude belemmerende overtuigingen kunnen worden vervangen met bekrachtigende overtuigingen.
 

RTT therapie helpt je op deze manier om gedachten op onderbewust niveau te veranderen. Positieve suggesties worden geplant in het onderbewustzijn zodat nieuwe steunende gedachten het kunnen overnemen.
 

Dit herprogrammeren gebeurt typisch in slechts één sessie (en in niet meer dan drie), want wie heeft er nu voldoende tijd om eindeloos iedere week te praten met een therapeut?
 

RTT therapie helpt je om supersnel en effectief emotionele en fysieke blokkades los te laten en de weg vrij te maken voor je hoogste potentieel!

Dit is hoe een RTT traject van 4 weken eruit ziet:

Voor de sessie

Voorafgaand aan de sessie zullen we tijdens een online Intake Sessie bespreken waar we in de RTT sessie aan gaan werken, wat je doel is en waar je tegenaan loopt. 

De sessies worden gehouden in mijn praktijk in Amsterdam of vanuit het comfort van je eigen huis, via een Zoom video sessie.

De sessie zelf

Stap 1

De oorzaak identiciferen

Na een korte inductie in hypnose, of liever een diepe ontspanning, zal ik je begeleiden om de oorzaak van je gedrag/probleem te identificeren. Tijdens hypnose reageer je volledig. Je slaapt niet, maar je bent heel relaxed en bewust. Je kunt het vergelijken met wanneer je dagdroomt en de tijd uit het oog verliest of helemaal opgaat in een film. In de diepe ontspanning of trance ontspant je geest zich volledig en ben je verbonden met je onderbewustzijn waardoor je toegang krijgt tot verborgen herinneringen, gevoelens en overtuigingen. Je onderbewustzijn heeft elk detail en elke herinnering aan je leven opgeslagen. Door de juiste vragen te stellen, krijgen we inzicht in de oorzaak van het ongewenste gedrag dat je in de weg zit.

Stap 2

Het patroon onderbreken

Vervolgens onderbreken we de oorzaak en de bijbehorende automatische programma’s door op onderbewust niveau duidelijk te maken dat deze interpretaties door het kind gemaakt zijn en niet langer relevant of behulpzaam zijn in ons volwassen leven en dus opgeheven kunnen worden. Je bent onmiddellijk bevrijd van de oude overtuigingen die je in een vicieuze cirkel hielden. We herdefiniëren bestaande overtuigingen zodat deze niet langer een plaats hebben in ons geloof systeem.

Stap3

Herprogrammeren

Het laatste deel van de sessie bestaat uit een hypnotische transformatie waarvan ik een opname maak en naar je toe stuur na de sessie, zodat je er de opvolgende 21 dagen, minstens eenmaal per dag, naar kunt luisteren. Hiermee ga je de beperkende gedachten en overtuigingen overschrijven. In hypnotische staat is je onderbewustzijn heel ontvankelijk voor nieuwe interpretaties, concepten en suggesties, zodat positieve, bekrachtigende gedachten over jezelf en je gedrag geabsorbeerd kunnen worden in je onderbewuste brein. Met behulp van herhaling en commando-achtige suggesties programmeren we jouw brein met gedachten en overtuigingen die weergeven hoe jij op je best bent. Dit zal jou bevrijden en leiden naar het leven dat je altijd al had willen leven.

Een RTT sessie duurt tussen de 90 en 150 minuten.

Na de sessie

Het luisteren naar de transformatie is absoluut noodzakelijk om je hersenen te herprogrammeren. Je brein heeft minimaal 21 dagen nodig om een nieuw geloof aan te nemen. Gedurende deze periode zal ik je aanmoedigen en steunen om ervoor te zorgen dat deze nieuwe positieve overtuigingen een blijvend effect op je leven hebben. 

Tijdens de Evaluatie Sessie bespreken we het resultaat tot dan toe en wat er eventueel nog nodig is.

De effectiviteit van RTT maakt dat je meestal slechts één en maximaal drie sessies nodig hebt om een probleem in je leven te transformeren.

Jij doet zulk mooi en knap werk, ik wens iedereen een 'Sandra' toe! Ben enorm dankbaar dat jij op m'n pad bent gekomen. Dank daarvoor.


Carola, 41 jaar

Werken met Sandra was een levens-veranderende ervaring. Ze hielp me mijn diepste blokkades te identificeren en snel te herstellen om een groter evenwicht in mijn leven te bereiken met nieuwe hoogten in het persoonlijke leven én werk/carrière.

André, 48 jaar

Je breekt ‘ergens’ doorheen. Daarna ben je diegene die je wilt zijn, wie je echt bent en op wie je altijd kunt vertrouwen. Alle obstakels zijn verdwenen. Best gift-to-self ever kan ik achteraf zeggen.

Merel, 48 jaar

Jouw begeleiding, je liefdevolle, warme en vooral sympathieke benadering hebben me de resultaten opgeleverd die ik zo graag wilde.

Els, 53 jaar

De balans is in mijn leven en ik voel me enorm sterk!

Maddy, 57 jaar

I genuinely feel Sandra helped me to change my life.

Rochelle, 28 jaar

Ik ben het levende voorbeeld dat RTT gewoon werkt!

Dirk, 50 jaar

Sandra geeft je een fijne en vertrouwde basis om los te laten, te geloven en te vertrouwen.

Philline, 32 jaar

Sandra silenced my inner critic.

Igor, 35 jaar

Ik heb het idee dat ik een stuk van mezelf heb leren kennen die ik nog niet kende.

Robine, 18 jaar