Merel, 41 jaar
Ondernemer

Moeder van 2 kinderen

In November klopte Merel op mijn deur. Merel is na een succesvolle carrière in marketing en sales ondernemer geworden en runt twee start-ups in de persoonlijke ontwikkeling en marketing branches.

Merel merkte dat er diep in haar nog blokkades aanwezig waren die haar tegenhielden om succesvol te zijn als ondernemer en als vrouw. Haar doel was om “dichter bij haarzelf te komen voor een leven vol liefde, succes en geluk”.

Merel vond het idee van hypnose, net als velen, best spannend en zelfs een beetje eng. Sterk bewust van het belang van ‘buiten je comfort zone treden’ om te kunnen groeien en ontwikkelen, trok ze de stoute schoenen aan en ging ervoor.

De sessie zelf ervoer ze als gemakkelijk:

Direct na de sessie voelde ze zich een beetje vreemd met flinke hoofdpijn. Dit is een veel voorkomende bijwerking in verband met de diepe transformatie die plaatsvindt op bewust en onderbewust niveau. De herinneringen die voorbijkwamen waren niet zo diep en heftig als ze had gedacht en we konden de scènes snel voor haar duiden en vervolgens onderbreken.

Merel luisterde graag naar de audio die gevuld is met steunende en bekrachtigende boodschappen specifiek voor haar doel. Maar na een week duikelde ze in wat wij binnen RTT de “healing crisis” noemen. Ze voelde zich depressief en down, had weerstand tegen de audio en de angsten die we waren tegen gekomen tijdens de sessie kwamen sterker terug. Gelukkig appte Merel mij (in plaats van de handdoek in de ring te gooien waar ze naar neigde) en kon ik haar gerust stellen. Ze volgde mijn advies op: neem een pas op de plaats en zorg goed voor jezelf.

Merel is een hardwerkende ondernemer en toch had ze het lef – én de zelfliefde – om een break te nemen. Dit heeft haar transformatieproces versterkt en versneld. We zijn het niet gewend om tijd voor onszelf te nemen, andere dingen zijn altijd véél belangrijker, maar als je jezelf het toch een keer gunt, geeft je lichaam en je onderbewustzijn jou deze investering in jezelf dubbel en dwars terug! Bij Merel ging het ook zo.

Twee weken na de sessie luisterde Merel de audio’s 2 keer op een dag en voelde langzaamaan vooruitgang. De angsten kwamen nog voorbij, maar ze kon ze een plek geven. Wat haar opviel was dat ze de bekrachtigende statements en overtuigingen in de audio steeds meer ging voelen en geloven.

Haar omgeving gaf haar opeens precies terug wat er in de audio gezegd werd: een duidelijk signaal dat haar onderbewustzijn de bekrachtigende overtuigingen aan het integreren was. Drie weken na de sessie voelde Merel zich weer helemaal goed. Ze moest even ergens doorheen, werd geconfronteerd met haar eigen angsten, maar is uiteindelijk sterker teruggekomen.

0