Als je op zoek bent naar een coach/mentor/therapeut/healer, denk er dan aan dat je met deze persoon samen-werkt om essentiële transformaties in je leven te manifesteren. Je doet het omdat je toegewijd bent aan je eigen groei, genezing en ontwikkeling.

Zij maken de veranderingen niet, jij bent degene die ze maakt, en integreert. Ze zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden, niet om het voor je te doen.

Het werk dat ik met mijn cliënten doe is DIEP.

Je wordt geconfronteerd met jeugdtrauma’s, zodat JIJ het kunt GENEZEN. Ik stap met jou de diepte in en je komt getransformeerd naar boven. Het is ongemakkelijk en dit ongemak zorgt ervoor dat je het doorbreekt. En het is ook zacht, fijn en humoristisch.

Maar er is geen snelle oplossing

Ik ben er niet om je te vertellen wat je moet doen

Of geef je alle antwoorden

Ik weet zelfs niet een wat “het beste” voor jou is

Maar jij wél

En ik kan helpen op te ruimen wat jouw intuïtie blokkeert.

De sleutel is om zelf volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen leven en de noodzakelijke stappen te nemen om de oude pijn en patronen te transformeren. Sommige mensen worden teleurgesteld als ze met mij werken onder de illusie dat IK ze op de een of andere manier ga genezen.

Het is een proces – een proces dat geduld, rigoureuze eerlijkheid, vertrouwen en toewijding vereist.

Degenen die deze waarheid accepteren, krijgen de resultaten. Degenen die stoppen omdat ze teleurgesteld zijn dat iemand anders het niet voor hen doet, niet.

Ik kan iemand alle tools ter wereld leren, maar als ze deze niet toepassen, is de kennis ervan vrijwel zinloos.

Dus: neem verantwoordelijkheid. En neem tegelijkertijd ook alle lof, complimenten, eer, glorie, hulde en roem die jou volledig toekomt. In jouw nieuwe leven zonder belemmeringen, beperkingen en blokkades.

Dan sta ik apetrots op jou in de coulissen heel hard te klappen.

0