Zes weken geleden was ik bij Sandra voor een eerste sessie. Drie uur later liep ik de deur uit, de keizersgracht op, en voelde dat er iets goeds met me gebeurt was. Een fijn gevoel, wel wat ondefinieerbaar, niet wetende wat er van ging komen.

In de afgelopen 6 weken heeft er echt een transformatie plaats gevonden. Ik voel me lekkerder in mijn vel. Ben optimistisch en vrolijk.
Mijn omgeving merkt dat ook, vooral mijn gezin. De verbinding is sterker en intenser. Ik heb energie om dingen aan te pakken. Kan eerlijk zeggen dat mijn vertrouwen in mijn capaciteiten nu nooit beter is geweest, ik voel me zeker en neem goede beslissingen, ik voel me verantwoordelijk voor mijn leven en mijn bestemming.

Na drie weken heb ik Sandra gebeld dat ik nu ook klaar was om te stoppen met roken, en of ik daar ook een afspraak voor kon maken.
35 jaar heb ik gerookt en verschillende pogingen gedaan maar steeds niet voldoende gemotiveerd of overtuigd van de zaak. De sessie stond gepland en het weekend ervoor moest ik ter voorbereiding opschrijven waarom ik een sigaret opstak. Dat was het punt dat ik per direct de laatste sigaret uitdrukte. Ik rook niet meer en ga ook niet meer roken. Zo goed en zelfverzekerd voel ik me nu. De sessie was niet meer nodig. Bijzonder effect.

In het verleden heb ik andere soorten hulp gezocht en gevonden om te dealen met mijn mijn jeugd trauma’s. Het resultaat was steeds maar van korte duur.

RTT werkt. Ik kan het van harte aanbevelen. RTT heeft mij in ieder geval enorm geholpen. Sandra is een geweldige therapeute, empatisch en begripvol. Kortom; geweldige therapie. Bedankt Sandra.